Kinek milyen volt a mai péntek 13?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 21:10
11/23 anonim 

válasza:

Szar. Nezem vegre elindult felfele a btc meg az eth arfolyam, veszek, erre visszaesik.
12/23 anonim 

válasza:

Hazáig üldözött Jason Voorhees egy baltával.
13/23 anonim 

válasza:

1es kaptam a suliban, úgy hogy nem is voltam suliban, ki érti a tanàrokat...
14/23 anonim 

válasza:

Ugyanolyan, mint a többi munkanap. Felkeltem, elmentem dolgozni, hazajöttem, csináltam, amire ráértem a házimunkából, aztán aludtam.
15/23 anonim 

válasza:

Ripityára tört az egyik üveg a buszon. Éljen a bkk. Pont ott, ahol mindig ülni szoktam, de valamiért most nem oda ültem. Szét vágott volna...
16/23 anonim 

válasza:

Tegnap adtam fel lottót, úgyhogy ma este derül ki. Egyébként teljesen átlagos volt.
18/23 anonim 

válasza:

Semmilyen, este a híradóból tudtam meg, hogy péntek 13 volt, napközben észre sem vettem :D Ha tudtam volna, veszek egy lottót vagy sorsjegyet :)
20/23 anonim 

válasza:

Nekem rossz, volt egy lány, aki megtetszett, egész úton hazafelé nézett, és én hát, kerestem utána egy kicsit, és mint kiderült, van barátja. Szóval hagytam a francba, és kissé kiakadtam... Miért kell egy idegennel egész úton szemkontaktust tartani, és olyan jeleket adni, mintha tetszenék neki? Nem csak tegnap, máskor is, folyton nézett. Írj privátot, szívesen elmesélem a történetemet. Ha érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!