Kinek milyen volt a mai péntek 13?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 21:10
1/23 anonim válasza:
nekem rossz
egész nap a szemészetem ültem 7:30 tól 15:00 ig
utána aludtam egy jót csak az volt jó
2/23 anonim válasza:
Velem semmi nem történt. Hál' istennek!
Veled történt valami?
4/23 A kérdező kommentje:
Velem semmi sem történt, olyan átlagos nap volt, mint a többi, csak a suliban a táncverseny után nekünk kellett pakolni a padokat
2018. ápr. 13. 21:32
5/23 Kittike457 válasza:
Nekem átlagos,de volt némi szerencse is benne és szerencsétlenség nem történt hála istennek! ^-^
6/23 anonim válasza:
Egyest kaptam kémiából. Bár szerintem a nap nélkül is ez lett volna. :D
7/23 Metionin válasza:
Semmi különös, még jó is volt mert péntek nekem szabadnap. Kicsit takarítottam, amúgy egész nap festegettem meg zenét hallgattam.
8/23 anonim válasza:
Velem sem történt semmi. Azt leszámítva, hogy bal lábbal keltem, elment mellettem egy fekete macska, eltörtem egy tükröt és átmentem egy létre alatt. Teljes átlagos megszokott nap volt.
9/23 anonim válasza:
Nem kaptam ki az ápolástan zh-mat. Ezazzzz *0*
10/23 anonim válasza:
Szerencsére semmi rossz nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!