Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hogyan dolgoznátok fel,...

Ti hogyan dolgoznátok fel, hogy a lelki társatok örökre elment és már sosem fog megszületni?

Figyelt kérdés

Nem reméltem, hogy valaha is fel merem tenni itt ezt a kérdést.

Mondjuk úgy a nirvanaban található.

Mindent választ köszönök

2018. márc. 10. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Van. Ez az ezoteria kategória reméltem hogy megérti valaki a kérdést. Mindnekinek köszönöm aki a kérdésre válaszolt és támogató segítséget nyújtott. Szép estet nektek!
2018. márc. 10. 22:30
 12/14 Fish1 ***** válasza:
67%
Egyetértek az első válaszolóval és azzal is, aki az elengedést javasolta, még akkor is, ha ez időigényes és nehéz folyamat. Mindezeken túl a saját lelki fejlődésemen dolgoznék tovább, egyrészt hogy én is elérjem azt az állapotot, amikor már nem térek ide vissza, másrészt a jelenlegi életben is léteznek módszerek, amikkel az eltávozott lelkekkel kapcsolatba lehet lépni. Hogy félreértés ne essék, nem a szellemidézésre gondolok, hanem egy bizonyos tudatállapot elérése után pl. meditációban, vagy akár álmok útján. Ezen kívül feltenném magamnak a kérdéseket, hogy mik azok a dolgok, amikre megtanított ez az ember, és hogy a másik dimenzióba költözése mit akar nekem tanítani.
2018. márc. 11. 01:22
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező, biztosan jókora adag fájdalom munkál most benned, de tudnod kell, hogy nem örökre szakadtatok el egymástól.

Ez a világ az elszigeteltség és a végesség illúziójával "ajándékoz meg" minket és tényleg csak annyit tehetsz, hogy megpróbálod őt minél hamarabb elengedni.

Gondolj rá szeretettel és tudd, hogy előbb, vagy utóbb, de mindenképpen viszont látod majd.

Egyébként, az előttem szólóknak igaza van, csak a jelenlegi, elkeseredett lelkiállapotodban ez még nem igazán vigasztal téged.

2018. márc. 11. 06:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az együttérző válaszokat

Nem arról van szó higy nem akarom elengedni hanem egyszerűen túl fontos volt nekem és nem ismertem hozza hasonlót

Reméltem van itt valaki aki járt már hasonló cipőben és tud tanácsot adni

Mindenkinek hálásan köszönöm aki hozza szólt

2018. márc. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!