Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hogyan dolgoznátok fel,...

Ti hogyan dolgoznátok fel, hogy a lelki társatok örökre elment és már sosem fog megszületni?

Figyelt kérdés

Nem reméltem, hogy valaha is fel merem tenni itt ezt a kérdést.

Mondjuk úgy a nirvanaban található.

Mindent választ köszönök

2018. márc. 10. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%

Valószínűleg első körben leszállnék a döglött lóról, és önvizsgálatot tartanék.

1. Mit is nevezünk lelki társnak? -tenném fel magamnak a kérdést. Biztos, hogy nem csak valakit feltettem egy piedesztálra, h csodálhassam?

2. Alkalmas vagyok-e arra, h tovább fejlődjek, h egy magasabb szinten egy másik lelki társat találjak magamnak?

3. Ha már hiszek a reinkarnációban, akkor miért tartom elképzelhetetlennek, h ő vmilyen formában visszatérjen? Tán megvilágosodott? Megvilágosodottak is térhetnek vissza, őket bódhiszattvának nevezzük.

4. Ha már hiszek a reinkarnációban, nem arra kellene gyúrnom, h ráismerjek egy következő életemben a most szeretett és eltávozott személyre?

Persze ha a lelki társam megvilágosodottként távozna a Nirvánába, nagyon boldog lennék, mert tudom, ő feloldódott abban, amiben mindig is fel akart.

2018. márc. 10. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Gondolom, csak épp pokolian hiányzik, fejlődés ide vagy oda mert nagyon szerettem
2018. márc. 10. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

egyes vagyok

Tudd, h a köztetetek lévő szeretetkapcsolat fogva tudja tartani őt, a köztes létben az átkelést kimondottan megnehezíti a számára. Nem hinném, h meg akarod nehezíteni a dolgát. Elhiszem, h fáj a hiánya, de a tudatos gyászmunka segíteni fog.

2018. márc. 10. 21:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Figyelj a kérdésben minden benne volt, nem kell túl bonyolítani, a kérdés az volt én hogyan dolgozzam fel... nem az hogy nem tud elmenni stb. Ha a kérdésre nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni akkor kérlek ne tedd
2018. márc. 10. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

egyes és hármas vagyok

Bocsáss meg, kedves Kérdező, félre értettelek. Nem segíthet neked a tudatos gyászmunka -ezt javasoltam a második hozzászólásomban-, mert te még teljesen be vagy ragadva az önsajnálatba. Nézd el nekem, h olyasmit javasoltam, ami meghaladja képességeidet. Túlbecsültelek.

Szép estét!

2018. márc. 10. 21:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Alábecsültél egyébként. Na látod pont ezért hiányzik mert ő nem olyan mint te
2018. márc. 10. 21:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyéb normális válaszolok válaszát továbbra is várom kivéve az eddigi hozzaszolot
2018. márc. 10. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Hazugsággal. Azt hazudtam magamnak, hogy akivel helyettesítem, olyan mint ő. És soha nem hagyom, hogy tényleg legbelül elfogadjam, hogy ez hazugság. Valószínűleg ez már így is marad. Nem jobb, de segített abban, hogy elviseljem a továbblétett. :/
2018. márc. 10. 22:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. márc. 10. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Mindenki újra fog születni, különben Isten lenne az illető. Nagyon sok több százezer életet tőltünk itt a Földön. Ha valóban olyan fejlett a szeretted, akkor egy finomabb rezgésszintre kerül, ahova te is idővel, de olyan nincsen hogy már nem születik le.
2018. márc. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!