Ti hogyan dolgoznátok fel, hogy a lelki társatok örökre elment és már sosem fog megszületni?
Nem reméltem, hogy valaha is fel merem tenni itt ezt a kérdést.
Mondjuk úgy a nirvanaban található.
Mindent választ köszönök
Valószínűleg első körben leszállnék a döglött lóról, és önvizsgálatot tartanék.
1. Mit is nevezünk lelki társnak? -tenném fel magamnak a kérdést. Biztos, hogy nem csak valakit feltettem egy piedesztálra, h csodálhassam?
2. Alkalmas vagyok-e arra, h tovább fejlődjek, h egy magasabb szinten egy másik lelki társat találjak magamnak?
3. Ha már hiszek a reinkarnációban, akkor miért tartom elképzelhetetlennek, h ő vmilyen formában visszatérjen? Tán megvilágosodott? Megvilágosodottak is térhetnek vissza, őket bódhiszattvának nevezzük.
4. Ha már hiszek a reinkarnációban, nem arra kellene gyúrnom, h ráismerjek egy következő életemben a most szeretett és eltávozott személyre?
Persze ha a lelki társam megvilágosodottként távozna a Nirvánába, nagyon boldog lennék, mert tudom, ő feloldódott abban, amiben mindig is fel akart.
egyes vagyok
Tudd, h a köztetetek lévő szeretetkapcsolat fogva tudja tartani őt, a köztes létben az átkelést kimondottan megnehezíti a számára. Nem hinném, h meg akarod nehezíteni a dolgát. Elhiszem, h fáj a hiánya, de a tudatos gyászmunka segíteni fog.
egyes és hármas vagyok
Bocsáss meg, kedves Kérdező, félre értettelek. Nem segíthet neked a tudatos gyászmunka -ezt javasoltam a második hozzászólásomban-, mert te még teljesen be vagy ragadva az önsajnálatba. Nézd el nekem, h olyasmit javasoltam, ami meghaladja képességeidet. Túlbecsültelek.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!