Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki hisz itt olyanban,...

Valaki hisz itt olyanban, hogy egyik ember sem véletlenül kerül bele az életünkbe? Minden ember valami "tanítás" jelleggel van vagy volt benne?

Figyelt kérdés

Én ezt tapasztaltam, és mindig olyan ember kerül a kőzelünkbe/társaságunkba akire éppen szükségünk van.

Ki hisz ebben? Lehet ennek alapja?

Elvégre minden és mindenki hatására formálódik a személyiségünk bizonyos szinten..

2018. febr. 16. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Természetesen a dolog kölcsönös és oda-vissza is működhet.

Te is lehetsz "tükör" a másik számára, ha az épp valamilyen érzelmi elakadással küszködik... :)

2018. febr. 17. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem hinném, hogy kiváltságosak lennénk, csupán észrevesszük az élet által "elénk tett" tanításokat, bár, ez a lehetőség mindenki számára adott lenne... :)
2018. febr. 17. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen, hiszek benne. Vagy +, vagy - szándékkal, de tanító szándékkal találkozunk "egymással" az életben. Eddig nem feltétlen csak olyan emberrel találkoztam, akire éppen szükségem volt, de lehet, hogy csak én nem vettem a jeleket:(.
2018. febr. 17. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Én hiszek benne, és tapasztaltam is, ugyanakkor ez a jelenség kölcsönös, nem csak nekünk ad valamit 1-1 ilyen találkozás, hanem a másiknak is. Mi is kapunk tőle valamit, ami által mi fejlődhetünk, és ő is kap tőlünk valamit, ami által meg ő fejlődik.

Egy iskolában sem csak a tanár tanítja a gyerekeket, hanem a tanár is tanul a gyerekektől, fejlődik általuk.

A kérdés csak az, hogy befogadjuk-e a fejlődési lehetőséget, vagy még nem vagyunk készen rá, mert addig kapjuk meg újra és újra, amíg meg nem tanuljuk, és ha megtanultuk, szintet lépünk, és mehetünk tovább, olyan ez, mint a vizsga, ha el tudtuk sajátítani a tanultakat, átmegyünk a vizsgán és tanuljuk a következőt, ha nem sikerült elsajátítani, akkor megbukunk, és vizsgázhatunk újra.

2018. febr. 18. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Felém csak olyanokat sodor, akik engem használnak ugrodeszkának feljebb kerülni, kihasználnak és továbblépnek. Pedig nem vagyok adakozó, de a legparányibb ötletem, álmaim is ellopják, cserébe semmit nem nyújtanak. Ebbol mi nekem a tanitás?
2018. febr. 21. 00:58
 16/18 anonim ***** válasza:
"Ebbol mi nekem a tanitás?" - Talán hogy vedd észre, mikor használnak ki, és ne hagyd magad. Ne játssz karitászt.
2018. febr. 21. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:
"Ebbol mi nekem a tanitás?" - Illetve még valami, jobban állj ki magadért és a céljaidért, mert ezek szerint nem teszed, vagy nem elég erősen. Nem kell áttaposni másokon, csak küzdj azért, amit akarsz, és ne várd meg, míg más teszi meg, és nem érted. Lehet, hogy párszor majd hülyét csinálsz magadból, de előbb-utóbb célt érsz.
2018. febr. 21. 18:57
 18/18 CookieMonsters87 válasza:
37%
Abban hiszek, hogy bármit/bárkit ad az élet, ha te akarsz belőle tanulni, ha te tulajdonítasz neki szándékosan jelentőséget, akkor nem meglepő módon tanulsz majd belőle, illetve jelentősége lesz. :)
2018. márc. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!