Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik hisznek a vonzas törvényé...

Akik hisznek a vonzas törvényében elmagyaráznák ezt nekem?

Figyelt kérdés
3 hete foglalkoztat a téma.vizualizáltam beleéltem magam amit szeretnék,hittem benne.egy két kisebb aproság be is jött.ami nem tetszett pl a párkapcsolatomat akartam erősiteni hogy milyen jol megvagyunk a párommal.erre tegnap szinte egésznap veszekedtünk,mintha meghülyült volna,mindenbe belekötött.a masik meg az hogy elvesztettem a munkahelyem 2 hete

2018. febr. 14. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, 2 lehetőséged van:

- 1: feltárod és megbeszéled a VALÓDI problémákat a pároddal. Azokat, amelyek ott vannak.

- 2: hülyeségekben hiszel, és egy idő múlva végleg összeveszel a pároddal. Mivel azonban a következővel is pont ugyanúgy fogsz viselkedni, és ráadásul ösztönösen nagyon hasonló embert választasz, mint a mostani párod, ezért ugyanúgy fog alakulni minden ott is.

A választás RAJTAD ÁLL.

2018. febr. 14. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Vonzas torvenye. Bonyolult tema. Foleg azert mert ugy mint az elozo valaszolo, a tobbsegnek fogalma sincs hogy ez mit jelent. Semmi abrakadabra. Tegyuk fel 20 eves srac sok penzt akar--> elkezd sikeres emberek koreiben mozogni-->tanul toluk--> alkalmazza a tanultakat--> sikeres lesz.

Nem is adott maganak mas eselyt. Ha valamit tenyleg el akar erni az ember,akkor nem csak bekepzeli hogy azt elerhetne, hanem gondolkodas helyett cselekszik. Vannak akik ezt tudatosan, es vannak akik a tudtukon kivul csinaljak.

2018. febr. 14. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Na igen...

a probléma hasonló, mint a népszerű "Piramis" játékban.

A játékosok ott kiabálnak a golyónak, hogy "Ide, ide" - holott a golyónak erről fogalma sincs. A golyónak - ha már kiabálnak - azt kellene, hogy jobbra, vagy balra billenjen a szögön, ahol éppen van.

Na, EZT nem kiabálta még senki.

Arról nem is beszélve, hogy lehet-e így befolyásolni a golyót? Szerintem nem.

De az "Ide, ide" az teljes hülyeség, az a Napnál is világosabb.

Márpedig a többség így kezeli a vonzás törvényét (pl. a kérdező is), és nem úgy, ahogy a második írta.

2018. febr. 14. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

"A játékosok ott kiabálnak a golyónak, hogy "Ide, ide" - holott a golyónak erről fogalma sincs."

A kvantummechanika azt állítja, a mérés befolyásolja a mért eredményt.

Pl. ha beteszel egy hőmérőt a vízbe akkor a hőmérő hőt von el a víztől.

2018. febr. 14. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

1: ez nem kvantummechanika.

2: a "mérés" itt azt jelenti, hogy megvilágítod a piramist. Ez természetesen befolyásolja az eredményt, de olyan rettenetesen kicsit csak...

2018. febr. 14. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Linkeld be azokat az oldalakat ahonnan informálódtál.
2018. febr. 14. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Idő kell.A vonzás nem egy aranyhal amitől 3at kívánhatsz.

Az élet az egyik kezével elvesz, a másikkal ad.

Talán az elveszített munka után egy sokkal kedvezőbbet fogsz találni.

De nem szabad hátradőlni és várni a csodát.Mindenért tenni kell.

2018. febr. 16. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!