Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Test halála után van valamilye...

Test halála után van valamilyen létezés, vagy sem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,kik vannak többen. Azok akik úgy gondolják van létezés a test leállása,halála után,vagy azok akik azt gondolják semmi sincs utána. Ha igen,vagy nem,kérlek fejtsétek ki miért azt gondoljátok,hiszitek amit.

2018. febr. 12. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van. Az én családomban három hölgy is van aki úgy néz ki mint a nagymamánk. És ki tudja.. lehet hogy úgy is viselkednek/látják a dolgokat. A barátnőm is mintha a mamája ikertestvére lenne. Teljesen mint két tojás. Szerintem ha más nem az utódaidban tovább élsz. Folytonos harccal és szerencsével akár örökké.
2018. febr. 13. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Vallásos kérdést miért nem a vallásban teszel fel?

A tudomány szerint nincs semmi.

2018. febr. 19. 08:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Mert általános vélemény érdekel.
2018. febr. 20. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor az ezotérián.

A tudománynak nem "általános" véleménye van, hanem tudása.

2018. febr. 20. 09:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ha megnézed,ez a kérdés az ezotéria csoportkörbe tartozik és oda is lett feltéve.
2018. febr. 27. 17:12
 16/16 balintmaximus válasza:
A halál után ha lenne akármi is, mivel érzékelnénk? Látás,Hallás,Érzékelés ,Érintés... mindent a testünkkel végeztünk!! Ha marad tudat ,akkor legjobb esetben az emlékeidbe ,és az álmaidba elhetsz tovább! De ezt is kétlem!!
2018. jún. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!