Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől van az, mikor alvás...

Mitől van az, mikor alvás előtt hirtelen megremegunk? Másnak is volt ilyenje?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 02:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet volt. Meg olyan érzésem is, mintha zuhannék vagy elcsúsznék a jégen, akkor is meg-megremegtem.
2018. febr. 10. 05:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Persze...mindenkinek van néha
2018. febr. 10. 08:28
 3/14 anonim válasza:
Igen, ez természetes dolog.
2018. febr. 10. 09:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alvàsnak különböző fàzisai vannak.

Ez a jelenség elalvaskor szokott előfordulni.Az elalvás első fázisából hirtelen zuhansz a következő fázisba ezért az agy korrigál.Egy pillanatra megszakítja az alvás folyamatát az álomban egy lökéssel, pl mellélépsz a lépcsőn.

2018. febr. 10. 10:15
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
"megremegunk?"? Kérdezd attol akivel együtt remegsz! Ilyent nem vettem észre magamon.
2018. febr. 10. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam megremegni, amikor didergek a hidegtől.
2018. febr. 10. 13:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Látom azért humoros emberkék is vannak,mellesleg koszonom az ertelmes valaszokat!:)
2018. febr. 10. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alváshoz a testnek el kell ernyednie, az izmoknak kinyúlni, ellazulni. Feszült testtel nem lehet pihenni.

Ellazulni tudatosan, akarattal is lehet, de az izmok egy részét nem vagyunk képesek befolyásolni.

A hirtelen izomrángás abból adódik, hogy az izmok nem képesek a feszültséget lassan, fokozatosan kiengedni, mert a szervezetből hiányzik az ehhez szükséges mennyiségű magnézium. Ilyenkor akadozik a folyamat...

Ha tudsz, vegyél valamilyen magnézium pótlást, gyógyszertárban recept nélkül is többféle kapható. Gyors javulást ne várj, néha hónapok kellenek, hogy újra minden rendben legyen.

2018. febr. 10. 17:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Viszek be magnéziumot,napi 200 mg-ot biztosan
2018. febr. 10. 17:25
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Előfordulhat, hogy kevés, vagy nem szívódik fel. Sok minden befolyásolja. Az erőteljes sport, a stressz, az egyoldalú táplálkozás, stb... nőknél a menstruáció...

Ajánlott beviteli mennyisége 300-650 mg is lehet, körülményektől függően.

Indulj el ezen a nyomon, mielőtt valami komolyabb tüneted lesz.

Tudom, orvos nem foglalkozik ilyen apróságokkal, pedig a betegségeket megelőzni kellene, nem gyógyítani.

Keresgélj és próbálkozz, ne hagyd annyiban!

Sok sikert kívánok!

2018. febr. 10. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!