Már két éve annak hogy láttam egy horrorfilmet és azóta nem tudok nyugodtan aludni mert félek, hogy megöl a filmből a gyilkos. Mit tudok ellene tenni?
x. válaszoló vagyok
...am azt tudtátok, hogy Freddy Krugernek nemrég volt egy balesete, amiben az arca harmadfokú égési sérülést szerzett? Tehát most majdnem úgy néz ki, mint a filmben o.0
Legalább kevesebbet kell szar.kodnia a maszkírozásnál x]
de ha szembe jönne az utcán... hát, rohannék, mint a cseszett élet...
jó, igazatok van hogy nem szabadna ilyen filmeket néznie, dehát gyerek könyörgöm, ez a korával jár....nem tehet róla, nekem is volt már ilyen de elmúlt....:D Amúgy milyen filmet néztél?, attól is függ......
Egyébként az éjszakai lámpa nem egy nagy hülyeség....próbáld ki háth beválik....Sok sikert!
Jaaa... hááát az pedig nem annyira durva. Sztem gondolj arra, hogy te úgysem nézted meg a videót, akkor minek ölne meg?
Máskor azért ne nézz ilyet ha tudod, hogy rossz hatással van rád.
Utolsó előtti vagyok.
Dettó ugyanez. Már vagy 100x láttam a Horrorra akadva 3-at és ezért amikor kört néztem, folyton eszembe jutottak a vicces részek, és egyátalán nme volt ijesztő.
gondoltam h a kört láttam xD
majd éjszakánként ne ijedj meg ha bekapcsol magától a TV-d és nincs benne adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!