Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Már két éve annak hogy láttam...

Már két éve annak hogy láttam egy horrorfilmet és azóta nem tudok nyugodtan aludni mert félek, hogy megöl a filmből a gyilkos. Mit tudok ellene tenni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 14:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most komolyan. Írd le mitől félsz. Én nagyon sokat láttam már, de még mindig van olyan, hogy megborzongok. Igaz ez ritkán fordul elő. Ilyenkor elkezdek magyarázni/írni és meg is nyugszom.
2010. jún. 7. 10:14
 22/31 Salx Narval ***** válasza:
Olvass el egy két dolgot a színészről, aki a gyilkost alakította.Ha megismered egy kicsit az adott ember életét, sikereit,családját,stb, nem fogsz félni tőle a filmek után sem.
2010. jún. 7. 12:12
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

x. válaszoló vagyok

...am azt tudtátok, hogy Freddy Krugernek nemrég volt egy balesete, amiben az arca harmadfokú égési sérülést szerzett? Tehát most majdnem úgy néz ki, mint a filmben o.0

Legalább kevesebbet kell szar.kodnia a maszkírozásnál x]

de ha szembe jönne az utcán... hát, rohannék, mint a cseszett élet...

2010. jún. 7. 13:53
 24/31 anonim ***** válasza:

jó, igazatok van hogy nem szabadna ilyen filmeket néznie, dehát gyerek könyörgöm, ez a korával jár....nem tehet róla, nekem is volt már ilyen de elmúlt....:D Amúgy milyen filmet néztél?, attól is függ......

Egyébként az éjszakai lámpa nem egy nagy hülyeség....próbáld ki háth beválik....Sok sikert!

2010. jún. 8. 07:38
 25/31 A kérdező kommentje:
A kört néztem meg
2010. jún. 8. 20:18
 26/31 anonim ***** válasza:

Jaaa... hááát az pedig nem annyira durva. Sztem gondolj arra, hogy te úgysem nézted meg a videót, akkor minek ölne meg?

Máskor azért ne nézz ilyet ha tudod, hogy rossz hatással van rád.

2010. jún. 10. 10:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Ójaj, mondanám, hogy nézd meg a Horrorra akadva filmeket, de igazából az is korhatáros. :( Én azt a részét hamarabb láttam, amiben kiparodizálják A kört, és csak később az eredetit, de az eredetinél folyton a hülyeségek jutnak eszembe, és nem tudok nem röhögni rajta. :D
2010. jún. 10. 11:38
 28/31 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Dettó ugyanez. Már vagy 100x láttam a Horrorra akadva 3-at és ezért amikor kört néztem, folyton eszembe jutottak a vicces részek, és egyátalán nme volt ijesztő.

2010. jún. 10. 16:58
 29/31 anonim ***** válasza:

gondoltam h a kört láttam xD

majd éjszakánként ne ijedj meg ha bekapcsol magától a TV-d és nincs benne adás.

2010. jún. 28. 18:16
 30/31 anonim ***** válasza:
látta
2010. jún. 28. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!