Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Már két éve annak hogy láttam...

Már két éve annak hogy láttam egy horrorfilmet és azóta nem tudok nyugodtan aludni mert félek, hogy megöl a filmből a gyilkos. Mit tudok ellene tenni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 14:24
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%

Nyugi...semmi baj.azt a filmet amit néztél vki ugy találta ki. semmi valóságalapja nincs!és nyugi nem fog a tvből kijönni a gyilkos , ehhez hogy elhidd má téleg idős vagy...

am. mien filmet néztél ?

2010. jún. 6. 15:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen azért már tudhatnád, hogy a film nem egyenlő a valósággal.
2010. jún. 6. 15:06
 13/31 anonim ***** válasza:
45%

Ezen szakadtam xD

Én is 13 últam...Már elég régóta nézek szinte naponta horrort. Nem félek tőle...sőt:D Nagy horror rajongó vagyok:D

És látod, élek!

2010. jún. 6. 15:09
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Először is tisztázd magadban, hogy ez csak egy film, kitalált történet, kitalált szereplőkkel. Nincs mitől félned, nem fog valóra válni.

Másodszor okulj az esetből és fogadd el a korhatáros besorolásokat. Hidd el, pont ezért találták ki és nem azért, hogy a zsenge korú fiatalokat hergeljék vagy hátrányosan megkülönböztessék vele! Pár év múlva, éretten, nevetve fogsz ilyen filmeket nézni és eszed ágában sem lesz megijedni tőle, nemhogy félni évekig.

2010. jún. 6. 15:14
 15/31 anonim ***** válasza:
49%
mi a film címe?
2010. jún. 6. 16:01
 16/31 anonim ***** válasza:
17 vagyok, sztem jó ha egy horrort megnéztem idáig, és élek és virulok, francnak néztek ilyen szarokat XD
2010. jún. 6. 16:13
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"kitalált szereplőkkel."

Honnan veszed ?

Üdv, Freddy

2010. jún. 6. 16:31
 18/31 anonim válasza:

11 évesen lehet hogy én is sokkot kaptam volna:)Amugy én elsőnek a Rémálom az Elm utcában-t láttam 13 évesen:)Álmodtam én is 1x Fred Krugerel hogy szaladt felém,és én meg ordibáltam álmomba(kemény volt):D

Amugy meg próbálj valami olyanra gondolni hogy holnap milyen ruhát veszel fel(pl.megtervezed)és annyira tervezd,hogyha beleméjülsz elalszol.Vagy akkor ha nem tudsz aludni olvass vagy nézz Tv-t(persze csak valami vígjátékot,vagy mesét)

Milyen filmet néztél?

Ha nem érzed magad biztonságba tegyél a párnád alá egy sípot,hogyha jönne akkor sípolj hogy meghalják a szüleid,vagy egy bicskát és azzal majd leszúrod:)

A filmnek a címét írd le,

érdekel mitől félsz,hátha még segíthetünk!

Puszi,és jó felejtést:)

2010. jún. 6. 20:10
 19/31 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így voltam mint te egy ideig

Jason

2010. jún. 6. 20:26
 20/31 anonim ***** válasza:
Melyik filmet láttad?
2010. jún. 7. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!