Már két éve annak hogy láttam egy horrorfilmet és azóta nem tudok nyugodtan aludni mert félek, hogy megöl a filmből a gyilkos. Mit tudok ellene tenni?
Nyugi...semmi baj.azt a filmet amit néztél vki ugy találta ki. semmi valóságalapja nincs!és nyugi nem fog a tvből kijönni a gyilkos , ehhez hogy elhidd má téleg idős vagy...
am. mien filmet néztél ?
Ezen szakadtam xD
Én is 13 últam...Már elég régóta nézek szinte naponta horrort. Nem félek tőle...sőt:D Nagy horror rajongó vagyok:D
És látod, élek!
Először is tisztázd magadban, hogy ez csak egy film, kitalált történet, kitalált szereplőkkel. Nincs mitől félned, nem fog valóra válni.
Másodszor okulj az esetből és fogadd el a korhatáros besorolásokat. Hidd el, pont ezért találták ki és nem azért, hogy a zsenge korú fiatalokat hergeljék vagy hátrányosan megkülönböztessék vele! Pár év múlva, éretten, nevetve fogsz ilyen filmeket nézni és eszed ágában sem lesz megijedni tőle, nemhogy félni évekig.
"kitalált szereplőkkel."
Honnan veszed ?
Üdv, Freddy
11 évesen lehet hogy én is sokkot kaptam volna:)Amugy én elsőnek a Rémálom az Elm utcában-t láttam 13 évesen:)Álmodtam én is 1x Fred Krugerel hogy szaladt felém,és én meg ordibáltam álmomba(kemény volt):D
Amugy meg próbálj valami olyanra gondolni hogy holnap milyen ruhát veszel fel(pl.megtervezed)és annyira tervezd,hogyha beleméjülsz elalszol.Vagy akkor ha nem tudsz aludni olvass vagy nézz Tv-t(persze csak valami vígjátékot,vagy mesét)
Milyen filmet néztél?
Ha nem érzed magad biztonságba tegyél a párnád alá egy sípot,hogyha jönne akkor sípolj hogy meghalják a szüleid,vagy egy bicskát és azzal majd leszúrod:)
A filmnek a címét írd le,
érdekel mitől félsz,hátha még segíthetünk!
Puszi,és jó felejtést:)
Én is ugyan így voltam mint te egy ideig
Jason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!