Éjjel nem tudok aludni. Azt hiszem, hogy mamám a "levegőben van" [meghalt] Miért van ez?
Figyelt kérdés
októberben halt meg. Halála után 2 hétig volt ugyanez , most megint előjött. Vajon miért?
Amúgy rettentően szerettük egymást, 10 hónapos korom óta vele töltöttem a legtöbb időt.
2011. febr. 3. 20:45
1/3 anonim válasza:
Hú ez nagyon bizarr kérdés. A sokk miatt van, részvétem az anyud miatt, én is elvesztettem csak én 1 éves koromban.
Szerintem azért ott van veled, figyel téged és vigyáz rád. Ettől ne ijedj meg. Azért érzed a jelenlétét mert nem tud elengedni téged. Szeret és veled akar lenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem anyukámról, a nagymamámról van szó. De köszönöm :)
2011. febr. 3. 21:11
3/3 anonim válasza:
Nagyon megértelek. Az én nagymamám szeptemberben halt meg, s azóta velem is történtek fura dolgok, emellett többször álmodtam már vele, ilyenkor úgy érzem, így akar üzenni, hogy menjek ki hozzá a temetőbe. A "jelenlétével" talán neked is ezt üzeni. Mi is nagyon kötődtünk egymáshoz, nehezen tudtam elfogadni, hogy már nincs többé. Még most is hiányzik, de azzal nyugtatom magam, hogy a lelke örökké él, fentről vigyáz rám, ő az én "őrangyalom". Így valamivel könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!