Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges ezt is bevonzani a...

Lehetséges ezt is bevonzani a gondolataimmal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Amikor összejöttem a barátnőmmel, azután álmodtam egy olyat, hogy többet nem akar beszélni sem velem, akkor ezt elmondtam neki is és megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen. Mára sajnos valósággá vált. Továbbá szeptemberben, mikor suliba ment, féltem, hogy el fog hagyni valaki más miatt, sokat gondoltam erre és sajnos így is lett. Egészen pontosan az lopta el a barátnőm szívét, akire gondoltam. Sajnos ez az egész, amitől féltem és sokat gondoltam rá, valósággá vált.

Viszont:

Mostanában volt két olyan álmom is, amiben vele álmodtam, egyik az volt, hogy újra együtt vagyunk, a másik álmomból csak annyi rémlik, hogy csókolóztunk.

Ezek az álmok is valóra válhatnak?

Illetve, ha sokat gondolok minden nap arra, hogy szakít ezzel a gyerekkel és újra velem akar lenni és velem lesz, akkor ezt is meg tudom teremteni a gondolataimmal?

2018. jan. 15. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Nem a gondolataiddal vonzol valakit, hanem a cselekedeiteiidel. Ugyanez fordítva is igaz, a cselekedeteiddel, vagy azok hiányával üldözted el.
2018. jan. 15. 09:23
 2/4 Fish1 ***** válasza:
A félelem vonzza a félelem tárgyát, szóval simán meg is teremthetted. De ez nem csak párkapcsolati témában igaz, hanem bármiben. Ugyanígy pozitív dolgokat is vonzhatsz, de a gondolat nem elég. A gondolatok mögött érzelemnek kell lennie, és figyelned kell a belső hangra, a késztetésekre, amiket érzel, általában ezek vezetnek el a cselekvéshez, hogy mikor mit tegyél vagy mit ne tegyél.
2018. jan. 15. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Az álom és a bevonzás dolog az ezoba két külön dolog. Én nemhiszem hogy lenne bevonzás, lásd egy példa tőlem: megirtam a német dogát, k.rv@ jónak éreztem. Azt hittem hogy 4es lesz minimum és sokat gondoltam rá, erre 2 es xd

Viccen kívül te jogosan feltel es szamitottal ra. Mondjuk ugy hogy ra ereztel a baratnod szakitasara de semmitobb sztem

2018. jan. 15. 20:15
 4/4 anonim válasza:
9%

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a Titok című filmet, a Youtube-on is fent van, másfél órás,de megéri megnézni, az egész életedet,gondolkodásmódodat meg fogja változtatni :)

És igen,amire sokat gondolsz, akár tudatalatt, álmodban is, azt vonzod be az életedbe.

Kívánom, hogy váljon valóra amit szeretnél, és újra boldog legyél a szerelmeddel! :)

2018. jan. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!