Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez jelent valamit?

Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Gondolom szét fogjátok trolloodni az egészet, mint minden hüly, de azért megpróbálom!

Szóval kosbaba koromban nagyobb volt valami ciszterna magna,azt hitték higy vízfejű leszek, de végül nem lettem.Az ultrahangon azt mondták hogy furcsák az agytekervényeim.Kutacs nélkül születtem.És annyi haj volt a fejemen hogy mindenki csak nézett.Illetve van egy csontkinövés a lábamon😊.

2018. jan. 14. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy váltott gyerek vagy :D

[link]

a) Az elcserélés története. Az anya. „érezte”, „látta” „hallotta” hogy valaki megjelenik az ablakban, átnyúlik ágya fölött stb., és vagy sikerül gyermeke elvételét megakadályoznia vagy későn kap észbe: már sajátja helyett a váltott gyerek fekszik mellette. – Az anya alszik. A kosztos kanász ott jár, annyit hall: „Nesze, fogd meg!” Ő elveszi a gyereket, az ágyra teszi. Nagyfejű gyerekre váltották az anya gyerekét: – Egy felvidéki adat szerint maga a halál felesége cseréli ki a gyereket, mert neki csak torz gyerekei vannak. – b) Megszólaltatás kis bögrével és nagy kanállal: valakinek a tanácsára az anya a gyerek elé vagy a szoba közepére kedvenc ételét teszi kis bögrében, nagy kanállal. Padláson készített lyukon vagy a kulcslyukon lesik. A gyerek megszólal:

Kicsi csupor, nagy kanál

Biz isten, de furcsa

Sok földet bejártam

De ilyen csudát még nem láttam.

vagy:

Kicsi csupor, nagy kanál

Nagyobb ördög nálamnál

Láttam már ördögnek erdejét, mezejét,

De kis bögrében nagy kanalat még sose stb.

Gyakori motívum, hogy a váltott gyerek kivallja életkorát: „Megéltem már 36 (70, 100 stb.) esztendőt, de ilyet még nem láttam.”

(bocsi, nem hagyhattam ki).

2018. jan. 14. 23:56
 2/4 anonim válasza:
Egy darab sátán vagy
2018. jan. 15. 00:34
 3/4 Miss Endzsi ***** válasza:
Valószínűleg fájni fog a kinövésed idősebb korodban.
2018. jan. 15. 02:19
 4/4 anonim ***** válasza:

valószínűleg megúszod egy warnnal.

De a következőnél már remélem bannolnak.

2018. jan. 15. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!