Éreztek ti is a hasatokban néha egy kellemetlen érzést?
Figyelt kérdés
Nekem először gyerekkoromban volt, mikor elvittek az unokatesómékhoz egy hétre nyaralni. Mikor belegondoltam, mennyire hiányzik Anyukám, előjött ez az érzés és csak tovább rontott a helyzeten. Azóta is előjön, igaz nagyon ritkán. Múltkor is volt, bár semmi rosszra nem gondoltam konkrétan. AZ egész, olyan fura és kellemetlen.
És nem, nem a gyomrom korog.
És nem, nem vagyok terhes.
2010. jún. 4. 23:15
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, a tiéd elgondolkoztatott, elképzelhető, hogy tényleg a gyomorsav az oka.
2010. aug. 18. 15:58
12/14 anonim válasza:
Én egy hónapja lakom külön a szüleimtől és nekem is pont tegnap volt ilyen, sztem ez ilyen honvágy féleség! Egy nagyon kellemetlen érzés, de nem fáj semmid! kb fél percig szokott ilyen lenni! Én ilyenkor egy olyan dolgot szoktam csinálni, ami kiskorom óta rögződött( pl eszek egy kicsit vagy rendetrakom) de sokkal jobb az hogyha egy olyan dolgot csinálsz ami anyukádra emlékeztet! 17/L
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok
lehet hogy egy teljesen más dologról beszélek, de akár ez is lehet ha ilyesmit érzel!
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg a honvágy hozza ki nekem is. Érdekelne, mi a fiziológiás magyarázata.
2010. okt. 20. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!