Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki lemarad, az kimarad 2012-ben?

Aki lemarad, az kimarad 2012-ben?

Figyelt kérdés
Melyszerint ha nem tudom felvenni a Föld megemelkedett rezgését,akkor evakuál a Föld engem?Meg még sokakat,akik nem hisznek ezekben?De itt :"A tested ,testünk minden atomja egy élő lény. Tudatuk van. Hiszen ha nem lenne akkor nem tudná a szív,hogy mit kell csinálni. Mind tudatában van mi a feladata. Ha mikroszkóp alatt nézed a sejteket köztük nagy a távolság. Olyan mint egy világ egyetem. És van a testünknek egy bizonyos rezgés száma. Csak úgy mint a földnek is. Jelenleg a föld rezgés száma emelkedik. És aki ráhangolódik a földre át tudja venni a rezgés számát. És ez ajánlatos,mert azok távoznak akik erre nem képesek. A ráhangolódás annyi,hogy szeresd a földet." Ez kicsit elgondolkodtatott..,mi a véleményed erről?:s
2010. jún. 4. 22:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Simán csak forogj együtt a Földdel!

Ha meg mindenáron növelni akarod a rezgésszámod, nézz hűtőházban horrorfilmet!

2010. jún. 5. 02:55
 22/28 anonim válasza:

Ha a világegyetem kifelé végtelen befelé is az kell legyen. A görögök régen az atomot hitték oszthatatlannak. Ma már... :)

Tehát befelé is lehetnek fehéróriások meg feketelyukak meg mittoménmik...

2010. jún. 5. 07:34
 23/28 anonim ***** válasza:

kedves kérdező ajánlom Aryana Havah: Inuakai a bennem élő reptilián cimű könyvet : *****

igaz itt regisztrálni kell de megéri végig olvasni 2012-ről van benne szó ha van msn-ed skype-d kérlek küld el nekem email-ben

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 5. 08:01
 24/28 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen elgondolkodtató, hogy a világon minden ugyanazokból a parányi részecskékből áll.A csillagok,a bolygók,emberek,állatok,mindenféle tárgyak.

Minden!!!

2010. jún. 5. 10:08
 25/28 anonim ***** válasza:

"Az mindenképpen elgondolkodtató, hogy a világon minden ugyanazokból a parányi részecskékből áll.A csillagok,a bolygók,emberek,állatok,mindenféle tárgyak.

Minden!!!"

Igen, a kovalens kötés tényleg elgondolkodtató... Egészen ált. isk. hetedik osztályig.

2010. jún. 5. 11:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Minden testnek van rezgése, mivel az atomok rezgő mozgást végeznek... 7-es fizikai tananyag. De most mi a faszom van?! Tegnap átjött a szomszédasszonyunk h itt van a 2012, mert kiöntött a hasznosi víztározó... (ottani vagyok.) Akkor most 2012-ben mi a rák lesz? világvége helyett most a felemelkedés a divat?:S
2010. jún. 5. 13:25
 27/28 anonim ***** válasza:
És mit szól ehhez a Föld egyetlen Főtáltosa Kovács Magyar Andris? Elvinne vajon bárkit jópénzért a szíriuszra?
2010. jún. 5. 14:01
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszi a linket!:)

Jah,és rezegjetek magasabb fordulatszámon 2012-ig...,ki tudja meddig rezeghettek még:XD

2010. jún. 5. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!