Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki lemarad, az kimarad 2012-ben?

Aki lemarad, az kimarad 2012-ben?

Figyelt kérdés
Melyszerint ha nem tudom felvenni a Föld megemelkedett rezgését,akkor evakuál a Föld engem?Meg még sokakat,akik nem hisznek ezekben?De itt :"A tested ,testünk minden atomja egy élő lény. Tudatuk van. Hiszen ha nem lenne akkor nem tudná a szív,hogy mit kell csinálni. Mind tudatában van mi a feladata. Ha mikroszkóp alatt nézed a sejteket köztük nagy a távolság. Olyan mint egy világ egyetem. És van a testünknek egy bizonyos rezgés száma. Csak úgy mint a földnek is. Jelenleg a föld rezgés száma emelkedik. És aki ráhangolódik a földre át tudja venni a rezgés számát. És ez ajánlatos,mert azok távoznak akik erre nem képesek. A ráhangolódás annyi,hogy szeresd a földet." Ez kicsit elgondolkodtatott..,mi a véleményed erről?:s
2010. jún. 4. 22:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
húú ez is a mayáktól jött? :) szegények nem tudták milyen téma lesznek, fogtak egy naptárat amit hát nem terveztek végtelennek és valaki megtalálta és azt mondta húha most aztán vége lesz mindenek, sajnos annyira nem voltak jók mégsem mert számukra már régen vége a világnak nem 2012 ben lesz
2010. jún. 4. 23:24
 12/28 anonim ***** válasza:

Akkor távozni fogok

pápá :D

2010. jún. 4. 23:25
 13/28 A kérdező kommentje:
2 évünk még van,aztán elválik mi lesz...,ne búcsúzkodj még:D
2010. jún. 4. 23:30
 14/28 A kérdező kommentje:
A mayákat ne becsüld azért annyira le...,eddig jó pár jóslatuk bejött.
2010. jún. 4. 23:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Például?

Nem kekeckedés, tényleg érdekel.

2010. jún. 4. 23:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Föld evakuálni fog téged, mondjuk a Szíriuszra...

Tudata van a sejtjeimnek? Hehh... Mindjárt meg is kérdem a körmömtől, hogy miért tört le, biztos akad egy jó magyarázata...

"Ha mikroszkóp alatt nézed a sejteket köztük nagy a távolság. Olyan mint egy világ egyetem."

Persze, nap mint nap ősrobbanások játszódnak le benned, van ott nagy bummtól nagy zuttyig minden: fehér törpék, vörös óriások, meg nagy fekete lyukak. Pl. az agyad helyén...

"Jelenleg a föld rezgés száma emelkedik."

És ha eléggé megemelkedik, akkor puff... felrobban az egész, mint egy rosszul záródó kuktafazék. A hiba a mártixban van...

"És ez ajánlatos,mert azok távoznak akik erre nem képesek."

Ööö, hova is? Ahová a föld evakuál téged? Vagy hová távozol? Én most leginkább fürödni, de csak azért, mert félek, hogy nem tudom felvenni a Föld rezgésszámát, és a végén még lecsatolják az elektronhéjaimat...

2010. jún. 4. 23:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi fog történni 2012. decemberében? Mindenki az adventi lázban fog égni, a plázák teli lesznek emberekkel, aztán végetér a karácsonyi agybaj, szilveszterkor pezsgőzünk, és 2013. január elején az összes majamániás marha beleveti magát a legdivatosabb ezoterikus ökörségekbe, hogy új világvégét prognosztizáljon a lehető legkorábbi időpontra, ami miatt újra lehet pánikolni.
2010. jún. 4. 23:46
 18/28 A kérdező kommentje:
82%..,én ezt csak idéztem..,nem én irtam le ezzel kapcsolatban a kérdésem alatt lévő mondanivalót,kár sértegetni!
2010. jún. 4. 23:54
 19/28 A kérdező kommentje:
Ezt: [link] olvassátok el!
2010. jún. 4. 23:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Láthatólag egyetértesz a cikkel, az idézőjelet meg látom. A sértegetés a világnézetnk szól, nem neked személyesen.
2010. jún. 5. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!