Ez a Mátrix ami körbevesz minket,2012 után, mennyire fog megváltozni a Mátrix?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 16:48
1/19 anonim válasza:
elméletileg átlépünk az 5. dimenzióba és megfogunk világosodni
2/19 anonim válasza:
REMÉLEM JÓ KIS RÁMENŐS CSAJOK AZ ANNUNAKIK
3/19 anonim válasza:
kérdező milyen mátrix? Én nem tudok róla hogy bármilyen mátrix körbevenne bennünket, ha csak a mátrix változna meg, akkor az elég baj lenne... De nem fog semmi
4/19 anonim válasza:
HA választ akartok, de csak akkor HA elég nyitottak vagytok a kérdésre és persze a válaszra, akkor youtubeon
fent van az ébresztőfilm (wake up call) c film. Azt nézzétek meg. Nem 2012-ről szól inkább arról, hogy hogyan vezetik meg az embereket.
A kérdésre a válasz: én nem mondok semmit vagy lesz valami vagy nem. majd kiderül de mindenesetre várom, még akkor is ha semmi nem lesz.
5/19 Zimu válasza:
A mátrix folyamatosan változik...
Ki tudja mennyiben lessz másabb...
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Kiváncsian várom én is,amit úgy hangoztatnak,hogy nagy változás elött áll a világ..
2011. szept. 27. 19:58
7/19 anonim válasza:
Nagy változás előtt áll, habár mindenkinek más formában fog eljönni.
8/19 anonim válasza:
"l, habár mindenkinek más formában fog eljönni."
Ezt hogy érted?:)
9/19 anonim válasza:
Még jó, hogy minket ez nem fog érinteni mert 2012 is kb 300 év múlva lesz.
10/19 A kérdező kommentje:
Milyen 300 év???:D
2011. szept. 28. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!