Ez a Mátrix ami körbevesz minket,2012 után, mennyire fog megváltozni a Mátrix?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 16:48
11/19 anonim válasza:
300 év mert a gyökér rómaiak nem számolták a szökőnapokat a Júlián naptárban. Kb a korai 1700-as években élhetünk.
12/19 anonim válasza:
Utolsó:
Erről olvastam én is.
De honnan tudod, hogy ez tényleg így van? Nem biztos , hogy 100%ig igaz.:D Ez is csak egy feltevés, mint ahogy a 2012 is.
13/19 A kérdező kommentje:
Áhá...,hát ez nekem új!!:)
2011. szept. 28. 14:54
14/19 anonim válasza:
A mátrix 2012-ben átlép a 3-as számrendszerbe.
15/19 anonim válasza:
Onnan hogy ez nem feltételezés, hanem pontos adat. Ezt tavaly mondták egyetemen, még ki is számoltuk, hogy nagyjából annyi. Viszont nem érdemes vele foglalkozni mert a legtöbb fontos esemény időpontja már eszerint van dokumentálva.
16/19 anonim válasza:
meg 300 év amúgy is molyfing ha azt nézzük milyen idős az emberiség.
17/19 anonim válasza:
Hát a 6000 éves emberiséghez képest szerintem nem kicsi.
18/19 anonim válasza:
Ha 2012ben nem történik semmi akkor ez lesz a kifogása a hívőknek, hogy 300év múlva fog megtörténni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!