Ezt hogy nevezhetik?
Hallgatok az álmaimra,szinte már követem is őket már amit a tudatom jónak él meg annak igennel felelek,de ami rémes azt elutasítom magamtól.
Hangokat hallok a saját fejemen belül régóta,amit nem tudok hova tenni mivel talán ott van a helyük ahova 'születtek' de ez akkor is abnormális.
Megérzek dolgokat,'na mintha,most ő hazudna' / 'hívni fognak telefonon,de miért?'
Egyben érzem magam átkozottnak és különlegesnek is,mivel ez az egész folyamat kezdete visszavezethető sok elfojtott traumára amellyeket felfedtek és még mindig gyógyszerekkel próbálnak kezelni.
Régebben alakokat,fekete kis valamiket láttam elsuhhani,de csak egy pillanat töredékéig,olyan 'mintha' nem is lett volna szinten.
Nem vagyok őrült,de talán azzá kell vállnom hogy az őrületet elűzzem.
Ez a kérdésem vagy inkább 'csak kiírom magamból' dolog felhangosodva érkezett.
Évek óta kapom ezeket a 'nagyon korszerű' injekciókat,jelenleg Abilify Mainten-át négy hetente és estére 1mg frontint.
Nem a gyógyszerek a megoldás szerintem egyik pszichés meg/nem-betegedésre az talán csak fájdalomcsillapító mint a fogászaton az injekció.
Nem ítélem el a pszichiátriát de voltak konkrétan embertelen dolgaik a múltban,emellett azt se akarom hinni hogy szellemekkel suttogó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!