Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nem gáz már? Hogy nevezheti...

Ez nem gáz már? Hogy nevezhetik így Kossuth-ot?

Figyelt kérdés
"ilyen szabadkőműves-forradalmár Kossuth-félék," lemaradtam a szélsőjobbos szektások legújabb őrületéről?
2010. okt. 2. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem is értem amit idéztél. Valamiről tényleg lemaradtam. Vagy most már Kossuth is világkormányos szabadkőműves volt?
2010. okt. 2. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Senkinek sem egységes a történelmi megítélése szerencsére, mindenkiről lehetnek eltérő vélemények.

Az enyém az, hogy Kossuth jól vezette az országot, de 1849-ben lényegében elhagyta a süllyedő hajót, amikor elhajózott a Dunán dél felé és eléldegélt még kellemes 50 évet a világban.

Ja és a szabadkőműves nem csak negatív töltetű lehet, ezt elég tudni ha az ember akár a wikin is utánaolvas.

3/9 anonim ***** válasza:
87%
hát ami azt illeti, Kossuth tényleg szabadkőműves volt. Széchenyi meg nem, többek között ezért nem is csípték egymást.
 4/9 A kérdező kommentje:
2010. okt. 2. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
12%

"de 1849-ben lényegében elhagyta a süllyedő hajót, amikor elhajózott a Dunán dél felé és eléldegélt még kellemes 50 évet a világban."

És annak mi értelme lett volna ha ittmarad? Az égvilágon semmi! Amit meg lehetett tenni ő megtette.

2010. okt. 2. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Ez miféle nem létező idézet?
2010. okt. 2. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Elolvastam azt a hozzászólást. Csodálom, hogy ilyen szellemi színvonallal miért nincs az elmeosztályon.
2010. okt. 2. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Walter:

Mert megszüntették az elmeosztályokat. De hát onnan jött... :-D

Pedro

2010. okt. 2. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Pedro ki lehet rakni a neved! XD

amúgy XD már nem érdekel, az ilyen idióták valószínűleg úgyis hajléktalanok lesznek, csak ők a saját hülyeségük miatt!

2010. okt. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!