A lapos föld elméletet, és az Isten teremtette világot miért támadják ennyien? Én pl az ősrobbanás elméletet nem tudom elfogadni.
Ha a Biblia konkrétan nem is mondja ki konkréten, de a földről mint lapos dologról beszél.
Pl a Biblia szerint a földnek 4 sarka van, ez egy gömb felületen hogy lehetséges?
A Biblia szerint Isten az eget felhúzta az eget mint egy sátrat a föld felé.Egy gömbre nem lehet sátrat húzni.
A Biblia szerint a föld kerek, és a legjobb tudomásom szerint a kerek az nem gömb.
Ha mi valóban egy pörgő golyón élünk, akkor egy nagyobb füst hogyan képes felszállni függőlegesen kilométeres magasságba?
nem lesz könnyű de remélem meglátod benne a logikát...
a Biblia szerint a földnek 4 sarka van, más vallás és még a Tudomány szerint is. elvileg észak, dél, kelet, nyugat, egy iránytű nevezetű tárgyal leellenőrizhető... ami a mágneses mezőnek nevezett tévhittel működik.
A Biblia szerint Isten az eget felhúzta az eget mint egy sátrat a föld felé.Egy gömbre nem lehet sátrat húzni.
ezt mégis melyik Bibliából vetted? Vegyél le otthon egy poros bibliát és olvasd el az első oldalt (Mózes1:1)
Kerek a világ, a Négyszögletű kerekedő...négy égtáj, egy kerek felületen...( "a Biblia szerint a földnek 4 sarka van...A Biblia szerint a föld kerek.."- ezt te mondtad nem én) "a legjobb tudomásom szerint a kerek az nem gömb." rajzold le mind a kettőt! Mit ábrázoltál elsőnek mind kettő képen?
A föld centrifugális ereje miatt... te azt látod hogy felfelé száll egyenesen a füst, Hol élsz odaköltözök!.
Gondolom nem kell mesélni a japán atomreaktor balesetről, meg az egyéb légmozgáson keresztül átjutó szennyező anyagokról, az utóbbi 10-20 évben + a Világháborúk...nekem a füstöm a zárt térben sem száll egyenesen a huzat miatt pedig ha hússzor nem akkor egyszer sem "kísérleteztem" vele.
Azt, hogy Isten teremtette a világot, véleményem szerint azért "támadják" ennyien, mert a Történelem során számos csalódáson ment át a nyugati társadalom. És nem Istenben csalódtak hanem abban ami a neve alatt kialakult. annyira hogy van akit már nem is érdekel. Amit megfogok az a biztos. i.e. kezdődött ez joggal, az Új világrend csak a felszínre hozta az Ateizmust, semmi extra..
A lapos föld elméletet, meg azért mert az összeesküvés hívők mekkálya, azoké akik gyávák de hatalom éhesek. (bocsáss meg de bármennyire is nyíltan viszonyultam a dologhoz, bármennyit is hallgattam. Úgy beszéltek, sületlenségeket, hogy ő mivel tudja már is felsőbbrendű is..árja! ez előfordul meglehetősen sok helyen) Sok dolgot elhiszek, bizonyos feltételek mellett. '. legalább a fele legyen igaz, vagy több helyen bizonyított. Nem győz meg, ha valaki a megfoghatatlannal érvel arra amit nem tud megmagyarázni...pl: sors, véletlen sőt még Isten sem... pedig még hiszek a csodákban és az előbbiekben is, de az nem magyarázat, nem kifogás célja, hanem mindenkinek a saját életének a része.
PL:{véletlenül, megcsúszott és a kés belefúródott a hátába...Véletlen, komolyan?47 szer??.. Igen biztosúr így történt!}
(2017-ben úgy hozta a sors, hogy megszökött az egyik ló, utána mentem, nem volt messze a karámtól a rét miatt. De ahogy a nyakába akartam húzni a kötelet, megindult. Lépésben és mikor mögé kerültem felrúgott. Mivel szerencsére közel voltam hozzá nem tudott teljes erőből megküldeni, de így is felemelkedtem és másfél méterre nyekkentem a földön. A telefonomon felhívtam a testvérem, belesúgtam a történteket,
monda, hogy maradjak intézkedik nyugi! A véletlennek köszönhetően, a szomszéd szabadnapos volt, és a tesóm elérte, félóra keresés után megtalált...Hál isten törés nélkül megzúzódtam az esetet, de így is 3 hét fekvőt kaptam...)
Szerinted melyik az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!