Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokszor hallani, hogy minden...

Sokszor hallani, hogy minden energia, és minden rezeg, de valójában mi rezeg (atomok, vagy az azt alkotó elemek, húrkok) A rezgés adja az energiát vagy az energia a rezgést?

Figyelt kérdés

2017. dec. 29. 20:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket de még erre nincs konkrét megálapítás csak találgatások nem tom mennyire vok le maradva de a hurkokat még nem bizonyítottak csak feltevés (vagy már meg volt? Nem nézem mindig ezeket) de én szerintem ez olyan mint a yin-yang eggyik sem létezhet a masik nélkül valószínűleg a rezgés és az energia eggyut alkotják a részecskéket szerintem vagy mikor elsősegélyen tanulod hogy aki lélegzik annak ver a szive és fordítva akinek ver a szive az lélegzik szinte más funkciót tölt be a két dolog de mégis kapcsolódik és függenek egymástól
2017. dec. 30. 20:16
 22/28 A kérdező kommentje:
Viszont a rezgés nélküli anyag is rendelkezik energiával, nullponti energia.
2017. dec. 30. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Azaz negativ energia? Ha igen akkor lényegeben az energia hiányának a fennmaradt nyoma ami szintén energia?! |:O de akkor a rezgés nélküli anyag azaz abszolut nyugalmi álapottban levő anyag tartalmaz negativ energiát ami a pozitiv energia hiánya» :@
2017. dec. 30. 21:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Rossz kategória lenne, vagy talán képzett trollok lepték el a témát? Maradjon velünk a reklám után folytatjuk.
2017. dec. 30. 21:22
 25/28 anonim ***** válasza:
És akkor az miért van,hogy én nem rezgek ,csak a macskàm meg a telefonom?
2017. dec. 30. 21:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Meg a lányok játék szere :D ;)
2017. dec. 30. 21:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Ut kozbe át nyalaztam és eljutottam hogy a nullponti energia lényegeben az abszolut 0 fok nal levő atomok még mozognak tehát kitérőt tesz akkor valahogy sosem lesz 0 fok hiszen akkor meg kelene szűnnie az anyagnak és nem lenne energiája tehát igazából sosem eri el a 0 fokot.......

1. Esetleg mivel abszolút 0 fokon lesz kitér a 3 dimenzió ból és 1 uj dimenzióba kerül ezért képes mozogni 2 mivel teljesen 0 lesz az energiája és a mozgása nem hatnak rá a 4 dimenzió szabályai ezért idő foszlányok kerülnek a helyére (na ez mar ezo/sci-fi) 3 egyszerűen az anyag nem akar elpusztulni megsemmisulni ezért valahogyan valahonnan mozgási energiát szabadít fel

2017. dec. 30. 21:43
 28/28 anonim ***** válasza:

a nullponti energia a tér forgásának mozgató energiája.

vagyis minden térenergiával működik.

ezt nehéz lesz belátni. De ez a jövő.

2018. ápr. 19. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!