Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokszor hallani, hogy minden...

Sokszor hallani, hogy minden energia, és minden rezeg, de valójában mi rezeg (atomok, vagy az azt alkotó elemek, húrkok) A rezgés adja az energiát vagy az energia a rezgést?

Figyelt kérdés

2017. dec. 29. 20:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha Isten létezik, teljesen igazad van, viszont én ateista vagyok.
2017. dec. 30. 10:02
 12/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy istent, mint egy ember altal megszemelyesitett valakit latod, holott ez nem igy van.

Az energia, ami allando, az energia ami atszovi az egesz ter-idot/ido-teret/vilagegyetemet az maga a teremto. Ugyanis, maga az anyag, egy pontba surusodott energia. Persze ennek a menete ennel joval bovebb.

Maga az akit te istenkent keresel, az maga a tudatos energia.

Hasonlora jutottak a '70es evekben.

Szoval ez mar leragott csont, az mas tema, hogy fittyet se hanynak erre.

Mivel mindenki egy szemelyt keres istenben, akkor ott van a paleoasztronautika vagy hogy kell hivni elmelet. Foldobkivuliek latogattak meg minket es latogatnak minket, ami tudomanyosan is igazolt, lehetseges,legetseges olyan meghajto technologiat fejleszteni, stb.

De, maga az energia, mar erdekes, maga a vilagegyetem felepitese is erdekes, nem csak maga a lathato tartomanyaval, hanem azzal is, amit nem erzekelunk.

Egyebkent a tudomany es a magia nem all tul messze egymastol.

2017. dec. 30. 10:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Előző de akkor, hogy is van ez a megszemélyesítés? "Isten mindenkit szeret" írja a biblia, mondja Jézus.
2017. dec. 30. 10:35
 14/28 A kérdező kommentje:

Az eredeti kérdés, hogy mi rezeg? Ha rezeg valami mi rezgeti. A kezdeti energia már rezgett. Tehát valaki megrezgetett valamit!

Az ősrobbanás elmélet (amit már megcáfoltak) szerint a semmiből lett valami. Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy a semmi az nem más, mint minden létező energia egyetlenpontban. A semmiből a tágulással lett valami. Viszont a semmi csak akkor tágulhatott ki, ha hőenergiát nyert valahonnan. Hőáramlásból tudjuk, melegből a hidegbe ( nagyobb energiaszint a kisebb felé áramlik). Akkor viszont a teremtő nem azonos az univerzumunkat alkotó energiával, ő inkább csak beindította a rezgését egy kezdő lökéssel, és világunk multiverzum, viszont így ismét kereshetjük a valódi kezdeti energiát, ami az univezumo n, sőt talán a 3 dimenzión kívül helyezkedik el.

2017. dec. 30. 11:20
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem tudni. Macsák rezegnek mikor durubolik
2017. dec. 30. 11:28
 16/28 anonim ***** válasza:
A húr energi. A húrból lesz anyag, vagyis energiából anyag. Plusz most olvastam, az atom csak a hő miatt rezeg. Én így 12 éves fejjel azt gondolom, hogy az ősrobbanás előtt nagyon sűrű energia volt, és ebből lett az anyag.
2017. dec. 30. 11:51
 17/28 A kérdező kommentje:

12 éves fejjel ateista vagy, nagyon komily gondolkodású, minden tiszteletem a tiéd.

Az ősrobbanás semmiből indult ki, feltételezi, hogy az idő is ekkor indult, tehát, hogy mi volt az idő előtt, az értelmetlen kérdés. Bár az elmélet már megdőlt!

2017. dec. 30. 12:13
 18/28 anonim ***** válasza:
Egyébként pontosan miről is szerettél volna információt? Hogy mi rezeg? Vagy hogy mitől van az ősrobbanás.
2017. dec. 30. 12:40
 19/28 A kérdező kommentje:
Pontosan, mi az ami rezeg. Rezgés nélkül létezik az a valami? Az energia szerintem maga a rezgő valami, ezt mi emberek is tudjuk érzékelni. De létezik a valami akkor is ha megáll a rezgése? Hogy jött létre a valami, mielőtt energiává vált vagyis rezegni kezdett.
2017. dec. 30. 13:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Az atom rezeg, maga a rezgés az energia. Elvileg az anyag is energi, de ez mist annyira nem fontos. Nem maga a rezgő anyag az energia, hanem a rezgés. És rezgés nélkül van anyag, de nincs energia. Pl.: ha az anyag eléri a maximális hideg fokát, ami az űrben van. Akkor semmisül meg az anyag, csak nncs benne energia. Minden anyagbban van energia, amiben van hő. A szobahőmérsékletű anyagokban is van energi, hőenergia. A mindennaoi életedben mindenhol van energia.
2017. dec. 30. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!