Sokszor hallani, hogy minden energia, és minden rezeg, de valójában mi rezeg (atomok, vagy az azt alkotó elemek, húrkok) A rezgés adja az energiát vagy az energia a rezgést?
Az a baj, hogy istent, mint egy ember altal megszemelyesitett valakit latod, holott ez nem igy van.
Az energia, ami allando, az energia ami atszovi az egesz ter-idot/ido-teret/vilagegyetemet az maga a teremto. Ugyanis, maga az anyag, egy pontba surusodott energia. Persze ennek a menete ennel joval bovebb.
Maga az akit te istenkent keresel, az maga a tudatos energia.
Hasonlora jutottak a '70es evekben.
Szoval ez mar leragott csont, az mas tema, hogy fittyet se hanynak erre.
Mivel mindenki egy szemelyt keres istenben, akkor ott van a paleoasztronautika vagy hogy kell hivni elmelet. Foldobkivuliek latogattak meg minket es latogatnak minket, ami tudomanyosan is igazolt, lehetseges,legetseges olyan meghajto technologiat fejleszteni, stb.
De, maga az energia, mar erdekes, maga a vilagegyetem felepitese is erdekes, nem csak maga a lathato tartomanyaval, hanem azzal is, amit nem erzekelunk.
Egyebkent a tudomany es a magia nem all tul messze egymastol.
Az eredeti kérdés, hogy mi rezeg? Ha rezeg valami mi rezgeti. A kezdeti energia már rezgett. Tehát valaki megrezgetett valamit!
Az ősrobbanás elmélet (amit már megcáfoltak) szerint a semmiből lett valami. Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy a semmi az nem más, mint minden létező energia egyetlenpontban. A semmiből a tágulással lett valami. Viszont a semmi csak akkor tágulhatott ki, ha hőenergiát nyert valahonnan. Hőáramlásból tudjuk, melegből a hidegbe ( nagyobb energiaszint a kisebb felé áramlik). Akkor viszont a teremtő nem azonos az univerzumunkat alkotó energiával, ő inkább csak beindította a rezgését egy kezdő lökéssel, és világunk multiverzum, viszont így ismét kereshetjük a valódi kezdeti energiát, ami az univezumo n, sőt talán a 3 dimenzión kívül helyezkedik el.
12 éves fejjel ateista vagy, nagyon komily gondolkodású, minden tiszteletem a tiéd.
Az ősrobbanás semmiből indult ki, feltételezi, hogy az idő is ekkor indult, tehát, hogy mi volt az idő előtt, az értelmetlen kérdés. Bár az elmélet már megdőlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!