Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hol érzitek a gondolataitokat?

Ti hol érzitek a gondolataitokat?

Figyelt kérdés

Én a mellkasomban érzem, hogy gondolkozok, a közepén. És az érdekelne, hogy ti hol érzitek.

-Normális válaszokat kérek

-Szkeptikusok legyenek szívesek, ne válaszolni, trollok se.

Köszönöm szépen :)

16/F

+ Nem leszólni a korom miatt :)

2017. dec. 7. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem, mintha a fejem körül keringenének - de inkább lejjebb, az állammal egyvonalban.
2017. dec. 7. 23:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ. Jöhetnek még. :)
2017. dec. 7. 23:54
 3/12 Higgany ***** válasza:
A szemem mögött
2017. dec. 8. 05:15
 4/12 anonim ***** válasza:
hát én elég sok helyen,de a lábamban biztosan nem
2017. dec. 8. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Az én gondolataimnak nincs fix helye. Ha arra gondolok, hogy a másik mit gondolhat, akkor annak az agya körül van a gondolatom központja. De ha az autóm motorjából hallok valamit akkor ott a motorban, vagy csapoágyban van a gondolatom központja. Ha térképet nézek, akkor nem a papír a gondolatom központja, hanem az a hely amit éppen nézek. Ha valamim fáj, akkor a fájdalom központjába hezeződik a gondolkodásom központja. Nem tudom, mennyire érthető ez másoknak, de mindig ott van a gondolat, ahol a történés amiről filózni kell.
2017. dec. 8. 12:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindenhol ès sehol. A gondolat ott van ahol a figyelem, a fókusz.
2017. dec. 8. 16:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat. Ennyivel megelékszek :)
2017. dec. 8. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés, sokat gondolkodtam rajta én is, hogy érdemes lenne erről másokat is megkérdezni, pont az ilyen érdekes kivételek miatt, mint a te eseted, kérdező. Én azt feltételezném, mindenki a fejében érzi magát valahol, legalábbis ha saját magamból indulok ki.

Azon belül is a homlokom felső harmada és a fejem első harmadának nagyságrendbeli keresztezésénél érzem a tudatomat. Néha a fejem belsejét lényegesen nagyobb térnek érzékelve, mint a valóság. Gondolom a kérdésed erre irányult, nem az elvont és életszerűtlen válaszokra voltál kíváncsi, amit néhányan adtak, miszerint áthelyezi a tudatát akár a robogója karburátorába is...az egy dolog, hogy a nagyobb empatikus képességgel rendelkező emberek könnyen beleélik magukat más helyzetébe, de ezt ilyen irányba túltolni kissé gáz. Bármelyik ilyen tudatáthelyező zseninek odaviszek egy dobozt, abba rakja át a tudatát és mondja meg mi van benne. Az eredmény úgyis csak hebegés-habogás meg kifogások garmadája lenne, hogy a mobilizálható tudatával miért nem bír belemenni a dobozba. Jó dolog ha valaki álmodozik, de annak az eredményét nem kéne tényként sehová sem leírni, főleg nem egy normális kérdésre adott válaszként...

2017. dec. 9. 13:34
 9/12 anonim válasza:
A kérdező szerintem úgy érti, hogy hol vagy te, hol érzed a központját a testednek. Én az egész fejemben.
2017. dec. 9. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is a homlokomban csak a kozepso savban es mögötte. Más csak azt irta le hogy mire iranyul a gondolata es nem hogy szerinte hol kepzodik.

Amikor pl olyan van hogy tobb orat vegzek feladatmegoldasokat szunet nelkul pl logikai matek excel fuggvenyek de szoszerint szunet nelkul akkor estere már a két halantekomközött erzek valami káosz-szerűt kb olyan "összehuzo erzes",ami akadalyozza a tovabbi hibakerest feladatmegoldasokat.

2017. dec. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!