Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy folyamatosan...

Mitől van az hogy folyamatosan valóságnak tűnő rémálom van? 18/L

Figyelt kérdés

Folyamatosan mikor alszom.és mintha valóság lenne, látom a facebookot is ahogy visszaírok. Egyáltalán nem gondolom,hogy álmodnék.legutóbbi álomnál reggel keltem fel úgy ahogy szoktam.

Átjött barátnőm ,összevesztem vele. Aztán meglátom,hogy ott ál az ablaknál mereven egy ember álarcban.meg se mozdul.ijesztő tuti rosszat akar.rendőrt akartam hivni mert több nap láttam már elvileg ezt éreztem álmomban.

Nem tudtam a telefonomon igy vezetékesröl akartam.

De valahogy kijutottam a lakásból .eszembe jutott hogy meg kéne nézni,de odamenni barátnőmmel.

De gyalog akartam lakásba menni és eltévedtem mert panolban lakom ugye.

Mire visszaértem anyám várt hogy minek hagyom ott barátnőmet egyedül szó nélkül.

Sírva mondtam anyámnak mi történt aztán felkeltem...

Részleteket kihagytam remélem nem gáz.

Ezelőtti álmomban is reggel keltem és behivtak rendörségre..aztán lecsuktak...stb

Mitől van ez? Hogy szedjem ki ezt az életemből ?

2017. dec. 3. 13:00
 1/9 anonim válasza:
Embertől függ. Nekem pl. sose volt rémálmom mindig jókat álmodom. Szerintem beszélj a szüleiddel és próbálkozz pszihológussal ha annyira rossz.
2017. dec. 3. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Az adatfelvételt nem fejeztük be, mert kisétált a rendőrségről!

Üdv: Kiss Péter rendőr tizedes.

2017. dec. 3. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem sétáltam ki, bevittek és sírtam, hogy mikor lesz ennek vége. Aztán felébredtem.:)

És pszichológushoz jártam 2évig, most hagytam abba.

Miért jönnek a szülők?? 20/L t kellett volna írnom .

Nem 18 az agyam,mert másképp éltem mint a többi és nem is szülőkkel érek már :D

Többi kérdésemhez többet írok ,akkor jönnek rendes válaszok.

Anyámmal bulizgatni szoktam amúgy barátnő kapcsolat van.

Apám meg paranormális. Fura. Jófej, csak nem átlagos, befordult.

2017. dec. 3. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagy részét nem értem annak amit itt dumálsz.
2017. dec. 3. 16:03
 5/9 anonim válasza:
Amúgy első vagyok és azert mondtam a szülőket mert mondjuk tudnának segiteni mert jól ismernek de mind1. Pszihológus nem segített, mit mondott? Lehet hülyeségnek hangzik de ha álmondsz próbálj meg nem elszaladni vagy mondjuk beszélni vele aki ott áll stb. Gondolkozom még mit lehetne.
2017. dec. 3. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Panelban laksz és valakit meglátsz az ablakban? Nem a földszinten laksz ugye?
2017. dec. 3. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Az álarcos figyelő férfi azt mutatja, hogy túlzottan sokat adsz arra, mások mit gondolnak rólad. A rendőrség valami miatti bűntudatra utalhat, amit nem dolgoztál fel. Az eltévedés jelenség a bizonytalanságra utal az életeddel kapcsolatban.
2017. dec. 3. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen "rémálmom", amikor nagyon leesett a vercukrom...
2017. dec. 3. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Tehát te tudsz olvasni álmodban. Ez egyértelműen élénk álom. Maga a jelenség ritka, nem egészségtelen, bár a kivátó okáról ez már nem mondható el.

A nagyon valóságos álmok okozója a kevés REM alvás (létfontosságú, az alvási idő kb 20%-a, ilyenkor álmodsz, átmenetileg teljesen megbénulsz). Ha keveset töltesz ebben az állapotban, fáradt leszel egész nap, extrém valóságos álmaid lesznek (mivel az agy próbálja másnap pótolni a lemaradást) és súlyosabb esetben kemény fejfájást okoz.

Az egészséges alvás így néz ki:

[link]

Ha keveset alszol, vigyél bele valami rendszert, és legalább 5,5 óra legyen. Egy idő után megszokja az agy és átrendeződnek a stádiumok; több REM alvás, kevesebb 1.-3. stádiumú (ezek igazából nem is fontosak, vannak, akik úgy rendezték át az alvási ciklusaikat, hogy 100%-a REM, így csak 1,5 / 2 órát alszanak egy nap és makk egészségesek, de ez már másik téma)

2017. dec. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!