Mi az a 3. szem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Annyiszor hallottam már ezt a 3. szem dolgot? Ez tulajdonképpen micsoda? Hogy működik? Ti hisztek benne? A válszokat előre is köszönöm!2017. nov. 30. 21:23
11/18 anonim válasza:
A távoli jövőben alakult ki, egyfajta mutáció, ami képessé teszi a tulajdonosát, hogy a harmadik szemét használva biztonságosan vezethesse át az űrhajót az immatériumon. Az emberiség ezen alfaját navigátoroknak hívják. Recesszív gén hordozza, így navigátor csak navigátorszülőktől származhat.
12/18 anonim 

válasza:

Ó, ezt honnan tudod? Te vagy a Muad'dib?
13/18 szenes43 

válasza:

#4-es a torokcsakra színe kék,a homlokcsakra arany esetleg lila színű. A fejtetőcsakra püspöklila vagy mint az ikonokon a glória arany színű.
14/18 anonim 

válasza:

Képzelt izék képzelt színekkel. Csak kellően komolyan kell hozzá képzelődni, eldobva a józan észt. A seggcsakra milyen színű? Persze nem csodálnám ha nem tudnátok, ezt csak a nagyon-nagyon beavatottak tudják, akik már az extra röhej kategóriájú csakrákat is felismerik.
15/18 anonim 

válasza:

"Képzelt izék képzelt színekkel. Csak kellően komolyan kell hozzá képzelődni, eldobva a józan észt. A seggcsakra milyen színű?"
Vicces válaszom az lett volna, hogy barna, de ha láttad volna a one guy on cup videót, akkor tudnád, hogy valójában vörös a seggcsakra színe.
16/18 anonim 

válasza:

Szerencsére nem láttam, ellenben láttam a 2 girls 1 cup-ot, ami szintén erről a csakráról szól, két csinos lányka aztán...., én nem értek a seggcsakrához de az biztos hogy nem az én műfajom.
17/18 szenes43 

válasza:

#16-os érdekelne hogy mi a te műfajod? Miért írogatsz olyan kérdésekhez "okosságokat" ami tőled távol áll?
Talán az ebihalak nemi élete témában sokkal hasznosabb válaszokat tudnál adni.
18/18 anonim 

válasza:

Azért írok okosságokat mert a sok ostoba válasz között kell lennie egy értelmesnek is. Az ebihalaknak nincs nemi élete, persze mit is várhatnék olyan embertől aki egy nem létező szervben hisz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!