Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Harmadik szem?

Mi lehet ez? Harmadik szem?

Figyelt kérdés
Nem kell fókuszálnom se sokáig néznem valakit vagy esetleg egy tárgyát, utána látom őt a falon, vagy csukott szemmel is. Kb. 2 hete kezdődött, eleinte csak zöld körvonalazott alakokat láttam, már egyre részletesebb, egyik esetnél meg is rémültem, hogy csukott szemmel látom a szobát. Én vagyok az aki írt a színfoltok miatt is. A színek maradtak behunyt szemmel, a lila, zöld, sárga de bővült egy kék színnel. Csakra aktiváló meditációnál, a napfonat csakrához érve nem is kellett a citromra gondolnom, hiszen megjelent és úszkált behunyt szemmel előttem, illetve egy freskó szerű képet is láttam. Az emberek körül fehér fényt látok, mintha kontúrozva lennének. (ma fehér orvosi rendelőbem kb. 10ember körül.) Nem mondom azt, hogy zavaró, csak akkor amikor pl. Olvasok valamit majd hirtelen felnézek és a párom elég intenzíven csíkosnak látszik. Behunyt szemmel a színek még mindig kellemesek. Cukorbeteg nem vagyok, a mai laboreredményem szerint minden rendben van a vérképemmel.
2017. márc. 22. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Valószínűleg "ébredezik". Jól van ez így, ha zavaró, akkor valahogy "ki lehet kapcsolni" nem véglegesen persze, de legjobban magad tudsz rájönni, hogy hogyan is!? Előbb utóbb erősödni fog az asztrális látásod (nem találtam jobb szót), majd beáll normál szintre, később fejlesztheted is. :)
2017. márc. 22. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Az Ofotèrtben a szeművegre annyi szàzalèkos àrengedmènyt kapsz ahàny èves vagy. Megèri!
2017. márc. 22. 19:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Első köszönöm a válaszod!

Második nagyszerű szemüvegem van képzeld, és mielőtt szóvá tennéd.. távolra nem látok tökéletesen. Próbálkozz máshol, több sikert. :)

2017. márc. 22. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha esetleg bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, nyugodtan írj privát üzenetet, ha tudok, segítek.
2017. márc. 22. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

" Cukorbeteg nem vagyok, a mai laboreredményem szerint minden rendben van a vérképemmel."

Ennél menőbb témaváltást sose láttam. Anyud szerelmi élete mondjuk jobban érdekelt volna. Remélem jól vannak s imádják egymást.

.. na mindegy.

Igen, ez még mindig harmadik szem. Ha folyamatosan fejleszted is, miért kérdezel ilyeneket?

Inkább kezdj el direkt dolgokra gyakorolni már. Előző leírásodnál sem voltám vmi kezdő.

2017. márc. 23. 23:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Gyors témaváltás oka, hogy elkerüljem az egészségi állapotomrá vonatkozó kérdéseket. Azért bátorkodtam írni, hogy választ kapjak arra, hogy miért "fényképezi" le a szemem a látott tárgyakat, embereket. (nem Tv, lámpa, telefon.egyéb fény utáni képre gondolok) Egyebként kb 1 hónapja maximum 1,5 foglalkozom vele, a.színek hatására, nem hiszem, hogy így nem kezdőnek számítok.
2017. márc. 24. 06:53
 7/7 anonim ***** válasza:
26%

Lehet agytumor is, vagy valamilyen szemészeti betegség - esetleg ha hirtelen fényből sötétbe nézel, vagy oda vissza - akkor érzékcsalódás révén láthatsz színeket, csíkozva embereket stb...

Semmi köze a harmadik szemhez. Egy egy jól bevett ezoterikus baromság, melyet a new age iparág hozott be a képbe az 1800-as évek második felében.

Ha már mindenképpen harmadik szemnek akarjuk hívni, akkor előérzetek, megérzések - intuíció tartozik ide. Semmi köze, hogy a fizikai szemeddel miket látsz, ez egy baromi nagy tévhit!

És sokan sajnos bekajálják, és még adják is alájuk a lovat. :(

Én azt mondom neked ha nem szűnnek a jelenségek, biztonságból menj el szemészetre, és ha az is neg. akkor egy koponya MR vizsgálatra, sima natív MR-re. Ha az is neg. akkor lehet még az is, mikor relaxált vagy, az agyad ugye elkezd alfa hullámokat termelni, és ezáltal hipnagóg képek jönnek elő. Ez mindenkivel előfordul általában alvás előtt, vagy meditáció alatt. Semmi köze semmilyen harmadik szemhez.

Csakrák se úgy léteznek, ahogy a new age leírja őket. A színek a fizikai világban léteznek egyedül. Mert mi a szín? A fény visszaverődése egy bizonyos spektrumtartományban. A fény fizikai eredetű jelenség.

Ha léteznek is csakrák, energiaörvények - azok más dimenzióban nyilvánulnak meg, és nem érvényesek rájuk a fizikai törvényszerűségek. A színek eleve a szemed által látott jelenségek részei. Persze most mondjátok magatokban: és ha álmodom, hogy láthatok színeket?

Úgy, hogy az agyban van egy olyan terület, mely az emlékek felidézéséért, tárolásáért felelős - és ezen központ össze van kötve a látóideg központtal, halló és érző központokkal is.

A new age nagyon sok embert tévútra vitt, megbolondított. A pszichiátria tele van harmadik szemes és kundalini szindrómás emberekkel... Továbbá nagyon sok ember, akit ez bedarált elmagányosodott, bekattant lett idővel.

Légy éber és inkább próbálj meg élni, rendes fizikai világbeli célokat kitűzni, és szeretni magadat és másokat is!

2017. márc. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!