Mit jelet ez: 111,11:11?
Figyelt kérdés
Már évek óta találkozom ezekkel a kombinációkkal. A "legmisztikusabb" az volt, amikor megszólalt a telefonom, felvettem, senki nem szólt bele, csak sistergett, letettem, és 11:11-et mutatott az óra. Azt hittem elejtem a telefonom!
Azt már mondta egy barátnőm, hogy a 11 az újrakezdés száma, és annak a segítségével kezdődik valami új, akinek a jelenlétében jelenik meg mindig ez a számkombináció. De mindig egyedül vagyok ilyenkor. Akkor ezek szerint, csak magamra számíthatok?
Jól tudja az ismerősöm a szám jelentését?
Nem tudom, hogy számít-e, de 11-én születtem, és a nagymamámat 2011.11.11-én temették el, 11:30-kor volt a szertartás.
2017. nov. 25. 16:06
1/4 anonim 

válasza:

Egyszer lètrehoztál egy tartalmat a tudatodban amiben ezek a számok szerepeltek. Akkora hatással volt rád, hogy koncentrálni kezdtèl rájuk. Azóta pedig a tudatalattid fő parancsai közè tartozik a fenti kombináció. Szinkronicitás.
3/4 anonim 

válasza:

Van egy film errol a szamrol xd. Amugy azon kivul hogy egy jo kis szam motivum mert pl 2011.11.11 11ora 11perc 11szekunder 11nanoszekunder stb nincs benne mas xd
4/4 anonim 

válasza:

A numerológiában mesterszám..spirituális szempontból dimenziókapu,az egyénre vetítve pedig a tudat és a tudatalatti küszöbe,de mindig két világ közti átjáró,ajtó...ha 11-én születtél,akkor vezető vagy,idealista,kreatív és nagyon intuitív asszem a spiritualitás,hit is elkerülhetetlen..Én 11. hónapban születtem és erősen hat rám..nekünk elsődleges feladatunk a végletek összeolvasztása...keress rá a neten "11-es mesterszám jelentése"...a nagyidnak nagy "kilépője" volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!