Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha rengeteg jelet kaptam...

Ha rengeteg jelet kaptam valakiről, utalásokat rá, az mit jelenthe?

Figyelt kérdés
Nemrégen találtam rá valakire, aki mélyebben érintett meg, mint mások, és éreztem ő különleges. Hónapok alatt rájöttem, hogy ismerős is valahonnan, mintha mindig is ismertem volna, és megdöbbenésemre rájöttem, hogy röpke 21 évem alatt rengeteg utalást kaptam már rá, mielőtt végre valóban rátaláltam. Már kisgyermekként is, tiniként is, és bő egy éve egyre többet. Más tapasztalt már ilyet? Ez ritka dolog, vagy ez másokkal is megesik, akik spirituálisan érzékenyebbek? Miért történhet ez?
2016. máj. 10. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez inkább fordítva működik és most találtál egy olyan embert akire ráillenek dolgok a te életedből is. Sok ilyen ember van még akikre ráilleszthető sok minden az életedből. Velem is volt már ilyen és nem is tartott túl sokáig az ismerettség mert egy idő után kiderült hogy más személyiség mint amit beleképzeltem. Mindenkinek így indulnak a kapcsolatai hogy összerak egy képet a másikról hogy milyen lehet és később kiderül hogy milyen valójában. Ha egyezik a róla elképzelt kép és a valóság akkor működhet de ha nem akkor nem fog működni a kapcsolat. Próbáld megismerni a másikat még időben.
2016. máj. 10. 00:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom, az ember óhatatlanul elköveti ezt a hibát, belelát a másikba dolgokat, amik később kiderül, nem is igazak. Ez apróságokban nála is megvolt, pedig igyekeztem csak annyit meglátni belőle, amit biztosra vehetek. Nem mondom, hogy ő hű de milyen... Mert egyszerűen ez nem igaz. Igyekszem nem idealizálni. De még akkor is érzem, ő különleges. Ezt az első pillanattól, több, mint fél éve érzem.

Ez meg vagy igaz, vagy belebeszélem, de sok, eddig értelmetlen, fura dolog általa értelmet nyerne az életemben. Egy látomás, és visszatérő álmok, amik mintha mind rá utaltak volna, és általa válna ez mind tisztává. Talán csak pusztán egy rokonlélek, vagy valaki pont olyan, akire szükségem van. Pusztán annyi is lehet, hogy fontos tapasztalatokat szerezhetek általa, taníthat nekem dolgokat, ezért kellett rátalálnom. Talán csak vágyok rá, hogy olyan dolgoknak is legyen értelme, amiknek nincs, vagy egészen más. Mégis éjszakákon át ébren tartott, és tart ez. Nehéz különbséget tenni, hogy vajon én akarom-e ezt, hogy valami különleges legyen az életemben, vagy ő tényleg fontos, és különleges. Nagyon igyekszem erre rájönni, de talán mindkettő. Talán szükségem van egy csodára, de ő valóban az is nekem.

De mégis miből jöhetnék rá, hogy ez mi célt szolgál? Ő mit jelent nekem? Valóban az-e, akinek tűnik, és ha igen, miért vezetett sok-sok jel és a véletlen hozzá? Pont őhozzá, akinek a fura jelek nélkül egyszerűen nincs értelme az életemben? Valaki ezer kilóméterről, egy más világból, aki teljesen az ellentéte a "normának", szokványosnak, amit ismerek, és mégis tisztán érzem őt, mintha mindig is ismertem volna? Akinek nincs helye az életemben, kilóg belőle, mégis helyet követel magának az életemben, a szívemben, a gondolataimban?n

2016. máj. 10. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!