Hogyan tud az ember kommunikálni úgy, hogy nem beszél, nem mutogat, nem is jelez semmit? (És nem is írja le stb. )
Figyelt kérdés
A válasz pedig:
Gondolsz valamit, az agy radioaktiv sugárzást bocsájt ki, ami út közben átalakul UV sugarakká, és mire átjut a címzett személyhez, ezek a sugarak rezgésekké változnak, így hanghullámok segítségével a másik fél érti amit a feladó gondol.
Ilyenkor szokott ez a beszélgetés lezajlani az emberek között:
-Te is arra gondolsz amire én?
-Igen.
Remélem senki gyerekkorát nem tettem ezzel tönkre.
Egyet értetek vagy valamit rosszul írtam?
#hang #gondolat #kommunikáció #rezgés #agy #párbeszéd #gyerekkor #hanghullám #UV-sugárzás #radioaktív sugárzás
2017. nov. 22. 22:54
11/11 anonim válasza:
Telepátiával. Egyébként sok esetben egy direkt kérdésre való hallgatás is kommunikáció, amikor a közlő fél elvileg nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!