Hogyan tud az ember kommunikálni úgy, hogy nem beszél, nem mutogat, nem is jelez semmit? (És nem is írja le stb. )
A válasz pedig:
Gondolsz valamit, az agy radioaktiv sugárzást bocsájt ki, ami út közben átalakul UV sugarakká, és mire átjut a címzett személyhez, ezek a sugarak rezgésekké változnak, így hanghullámok segítségével a másik fél érti amit a feladó gondol.
Ilyenkor szokott ez a beszélgetés lezajlani az emberek között:
-Te is arra gondolsz amire én?
-Igen.
Remélem senki gyerekkorát nem tettem ezzel tönkre.
Egyet értetek vagy valamit rosszul írtam?
Én azt se hallom meg, hogy a rám mérges anyám elmotyogja, hogy milyen hülye vagy, nem hogy még apró hanghullámokat halljak xD
Na de komolyra fordítva a szót, szerintem csak a hasonló gondolkodású embereknek vannak ilyen arra gondolsz amire én pillanatai. Ha mi ketten hasonlóan gondolkodunk, és egy köszönés után jön ez a pillanat és elkezdjük mondani egyszerre a feltevésed, akkor ez a feltevés igaz, hiszen spontán jött mindkettőnkben a gondolat, semmi alap nélkül. De ilyen bonyolult gondolatnál nem hiszem, hogy van erre példa. Általában hosszas beszélgetés után (ami persze erről a témáról szól) jönne ez a pillanat. Olyan pl. lehet, hogy köszönünk, korog a gyomrunk (csak érezzük, nem halljuk), jön a pillanat és kimondjuk, hogy Nem megyünk kajálni?. Ez egyszerűbb gondolkodás.
Inkább a véletlen és az előismeret műve ez.
"Gondolsz valamit, az agy radioaktiv sugárzást bocsájt ki, ami út közben átalakul UV sugarakká, és mire átjut a címzett személyhez, ezek a sugarak rezgésekké változnak, így hanghullámok segítségével a másik fél érti amit a feladó gondol. "
Hány éves vagy???
a kérdés a humorban volt eredetileg...
Egyébként lehet: a kidolgozott képzeleti kép továbbítható - erről a nagy színművészek tudnak. A színészi hatás eszközei Zeami mester művei szerint - a NO színházról könyvben Vekerdi is ír erről.
Igen. Én a humor kategóriába raktam ki, de valamiért átkerült ide. :/
Erről nem én tehetek.
Amúgy 15, szal pont abban a korban amikor nyugodt szívvel mondhatok mindenféle hülyeséget.😉
5 nem én raktam át, sőt amikor láttam, hogy humor, nem is írtam. Viszont itt ajánlom a Vekerdy könyvet - nagyon jó és pont abban a korban vagy, amikor sokat tanulhatsz belőle az emberről, a világról, a művészetről -akkor is,ha nem tervezed, hogy színművész leszel:).
koszi.
de ki mondta h te raktad at?
ekezetekert bocsi csak soka dolgom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!