Mit szeretnetek kerdezni a Satantol ha megjelenne es valaszolna barmilyen kerdeseitekre?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 09:45
11/17 anonim válasza:
Megkérdezném, ő melyiket tartja az igazi nevének a sok hülyeség közül.
("Andrea" :D)
12/17 Senki Márk válasza:
Jómagam azt kérdezném tőle ebben az esetben, megbánta-e, hogy tudást adott az embereknek. (Éva megkísértése.)
13/17 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy a legtöbben komplett hülyének nézik a sátánt.
Ha hinni lehet a Bibliának, akkor úgy vezetne meg téged, ahogy akarna. Teljesen mindegy, hogy mit kérdeznél tőle és hogyan. Mivel nagyjából ismerné a lelkedet, pár perc alatt azt csinálna veled, amit csak akarna.
Hogy akkor miért nem jelenik meg mindenkinek?
Valószínűleg azért, mert ezt már egyszer eljátszotta a mennyekben, és akkor az angyalok harmadát tudta maga mellé állítani.
Most meg, a keresztények szerint, ennél sokkal nagyobb arányban követik az emberek.
Majd bolond lenne ezt az arányt lerontani a személyes megjelenéssel.
Ja: amúgy ez vallási kérdés, nem ezoterikus.
14/17 anonim válasza:
2. Nem jó, én már elvettem....
15/17 anonim válasza:
"roy jones nevű felhasználó" Teljes mértékben igazad van, a helyesírás, nem fontos, örülök, hogy van aki hozzám hasonlóan van itt :) Egyébként, azt kérdezném tőle, hogy milyen a pokol.
16/17 anonim válasza:
Én semmit, csak üdvözletemet küldeném Ráhelnek, Gáspárnak meg a többieknek.
17/17 anonim válasza:
Jajjj! 17, micsoda egy válasz?! Én inkább azt kérdezném: Soros úr, magának annyi pénze van - és 1-2 milláért bárkit eltesznek láb alól - Miért nem intézkedik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!