Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szeretnetek kerdezni a...

Mit szeretnetek kerdezni a Satantol ha megjelenne es valaszolna barmilyen kerdeseitekre?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Megkérdezném, ő melyiket tartja az igazi nevének a sok hülyeség közül.

("Andrea" :D)

2017. nov. 24. 12:07
 12/17 Senki Márk ***** válasza:
Jómagam azt kérdezném tőle ebben az esetben, megbánta-e, hogy tudást adott az embereknek. (Éva megkísértése.)
2017. nov. 24. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért érdekes, hogy a legtöbben komplett hülyének nézik a sátánt.

Ha hinni lehet a Bibliának, akkor úgy vezetne meg téged, ahogy akarna. Teljesen mindegy, hogy mit kérdeznél tőle és hogyan. Mivel nagyjából ismerné a lelkedet, pár perc alatt azt csinálna veled, amit csak akarna.

Hogy akkor miért nem jelenik meg mindenkinek?

Valószínűleg azért, mert ezt már egyszer eljátszotta a mennyekben, és akkor az angyalok harmadát tudta maga mellé állítani.

Most meg, a keresztények szerint, ennél sokkal nagyobb arányban követik az emberek.

Majd bolond lenne ezt az arányt lerontani a személyes megjelenéssel.

Ja: amúgy ez vallási kérdés, nem ezoterikus.

2017. nov. 26. 00:16
 14/17 anonim ***** válasza:
2. Nem jó, én már elvettem....
2017. nov. 26. 00:40
 15/17 anonim ***** válasza:
"roy jones nevű felhasználó" Teljes mértékben igazad van, a helyesírás, nem fontos, örülök, hogy van aki hozzám hasonlóan van itt :) Egyébként, azt kérdezném tőle, hogy milyen a pokol.
2017. nov. 26. 01:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Én semmit, csak üdvözletemet küldeném Ráhelnek, Gáspárnak meg a többieknek.
2017. nov. 27. 11:12
 17/17 anonim válasza:
Jajjj! 17, micsoda egy válasz?! Én inkább azt kérdezném: Soros úr, magának annyi pénze van - és 1-2 milláért bárkit eltesznek láb alól - Miért nem intézkedik?
2017. nov. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!