Mi történik halál után?
Oke akkor mondok valamit.
Tudomanyos valasz nincs, de en szoktam neha lelkeket vagy ahogy masok mondjak szellemet latni.
A semmi ezert nem igaz.
Tudomanyosan ezt senki nem tudja alatamasztan, mivel ha valaki ilyet lat es beszel rola, netan nyilvanossag elott, akkor egybol csalonak belyegzik, ezert akinek ilyen tapasztalati vannak, az melyen hallgat rola.
Ezo temaban vagyunk, kerdezo, nem "semmi" lesz, mert akkor nem latnam ezeket, akiket nemelyiket be is tudom azonositani.
Annyit tudok tenni, hogy imadkozom ertuk, utana nem jonnek tobbet.
Tovabbi vitara nem vagyok hajlando.
Az adott kerdesedre hitvallasonkent valtozo a valasz. Ha ez nem eleg, a tudomany csak fizikai szempontbol kepes ezt a folyamatot vizsgalni.
Bar, nem sokara elerkezik oda, hogy kepes legyen a kulonbozo hitvallasok altal leirt esemenyeket dokumentalni.
A tudomany es az ezoterika nem ellensegek, hanem kez a kezben jarnak, de ezt ugyis eszre veszi az, aki eszre akarja venni.
A kerdesedre csak nagyon hosszan tudnek valaszolni, mivel maga a halal es az azt koveto esemenyek lancolatai, nem eppen 2 szobol allnak.
Reinkarnacio van, de persze szokas szerint tagadhato a lete, de attol meg ugyan ugy fog letezni.
A tobbire inkabb nem terek ki.
12 A semmi ezért nem igaz. Nana azért ennyire ne rohanjunk előre.
Itt 3 eshetőség áll fenn.
a. 1 Troll vagy ennek az esélye a legnagyobb ezt nem is kell tovább magyarázni.
b. Valami baj van a buksidban legyen az kicsi vagy nagy: A munkámból adandóan sok ilyen emberrel találkoztam már pl aki FBI-osnak képzelte magát vagy azt hitte a lakásában lévő porról hogy sugárzik és a szomszéd akarja megölni vele és sorolhatnám az eseteket.
c. Ha igazad van és tényleg úgy látsz valamit hogy nem az érzékelésed van eltorzulva valamilyen betegség által ( nem ez az eset áll fel) még akkor se tudhatod hogy pontosan mit látsz csak találgatni tudnál, a halál utáni létről még annyira se tudnád az igazat meg írni, mert li tudja mi történik az általad léleknek titulált dolgokkal lehet hogy csak eloszlanak a levegőben.
Az atlag emberekre jellemzoket mind felsoroltad, de
nem csak atlag emberek vannak, akik anyagi eletet elnek. Peldaul:
Egy olyan szemely - tobb is van, csak talan nem Magyarorszagon - aki mar evtizedek ota buddhista es rendszeresen medital, probal jobb ember lenni, kinyilt a harmadik szeme, igy lathat ilyet.
Ezert nem fogok atlag emberekkel vitatkozni, mert ok nem ertik ugysem hogy vannak olyan dolgok amik tudomanyosan nem bizonyithatoak, de attol meg leteznek.
16 Attól mert ha egy csalót vagy bolondot budhistának nevezel még bolond vagy csaló marad.
Kinyílik a 3. szeme (úristen mekkora hülyeség), semmivel nem különlegesebb 1 budhista mint egy keresztény szent és minden vallásnak meg ezo szarnak vannak ilyen "kiválasztott" egyedei.
Tudod miért? Mert mindenki különleges akar lenni és valaki csak ilyen humbug árán képes azzá válni.
Érdekes hogy a Dalai láma és minden valamire való igaz buddhista valahogy sose említett olyat hogy lenne 1 harmadik szeme csak a gyakori kérdésen az ezo harcosok és pár net troll szokott ilyeneket írni erősen kétes források alapján.
3. Miért ne lehetne bizonyítani ha valós jelenség hisz akkor valamilyen módon hatnia kell az anyagi világra hisz összeköttetésben vannak,mindent lehet bizonyítani ami valós jelenség csak akarni kell.
"Ezert nem fogok átlag emberekkel vitatkozni" Aki átlag embernek hívja 1 embertását az nagyon messze van a megvilágosodástól és ha valamit te nem tapasztaltál személyesen abban csak hihetsz és arról tényleg nem érdemes vitázni hogy miben vagy kinek hiszel.
Dalai Lama ir ilyesmirol, olvad el a konyveit:
Ut az ertekes elethez.
Nyitott szivvel.
Az elobbiben rendesen reszletezi a halalhoz vezeto lepcsot, a kis gyertyalangtol kezdve vegig azon az uton amit a halal pillanataban megtapasztalunk.
Es harmadik szemrol is ir, ha ennyire tudatlan vagy a temaban, akkor ne szolj hozza, vagy jarj utana mielott vitatkozol.
Tokeletesen igazad van. Nem is szolok hozza tobbet, csak szomoru hogy allandoan jonnek a trollkodok akik minden temaban lehurrogjak a tobbi valaszadot. En egy szoval sem hurrogtam le az o valaszat, es mint irtam is, vannak emberek akikra passzol amit o irt. Viszont vannak akikre nem. Mindegy tenyleg nem erdemes veluk vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!