Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akkor ez tudatos álom volt...

Fun19 kérdése:

Akkor ez tudatos álom volt vagy csak azt álmodtam, hogy az?

Figyelt kérdés

Régóta akarok tudatosan álmodni. Egyszer volt olyan, hogy azt álmodtan, hogy tudatosan álmodok. És most meg nem tudom eldonteni mert olyan furcsán jöttem rá, hogy csak álmodok, meg alig emlékszek rá.

Azt hiszem tudtam irányítani mert ha arra gondoltam, hogy az a valaki csokoljon megmeg akkor megcsokolt de mintha az egészet nem én irányítottam volna. Csak ilyen kisebb dolgokat irányitottam.

Szerintetek ez tudatos álom volt vagy csak azt álmodtam?

2017. nov. 19. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet tudatosan álmodni de nem árulom el . Á á. No bízony
2017. nov. 19. 09:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet tudatosan álmodni, ugyanis sok helyen le van írva!

Én szintén azért nem árulom el, mert nem tudom hogyan kell!

2017. nov. 19. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Az álom az életnek a része. Akkor lehet tudatos, ha az élet is az.

Élsz-e tudatosan? Hogyan tudod eldönteni, hogy amit csinálsz, gondolsz, azt tudatosan teszed-e, nem pedig valami rajtad kívül álló valami határozza meg, te pedig csak leköveted, megfigylője vagy? Utóbbi esetben az álom se tudatos, csupán része egy vetített filmnek.

(Mielőtt lehülyézne valaki: van ilyen filozófia, ha az illető nem tudná.)

2017. nov. 19. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fogalmazzuk máshogy. Hogyan èlnèd az èleted ha tudnád, hogy álmodsz?
2017. nov. 19. 15:23
 5/9 anonim válasza:

Leuner-féle " éber álom" therápia

Katatim, bifokális

Terapeutával

[link]

2017. nov. 20. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt idő mikor én is kísérleteztem, hogy az álmomat én irányítom. De tudatilag nagyon fárasztó, és az alvásnak a pihenés a célja. Nem találtam értelmét azt abba hagytam.
2017. nov. 20. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Gyerek koromban én is szeretem volna így álmodni és annyira akartam hogy egyszer csak sikerült.

Ott voltam én és az ördög és féltem és azt mondtam ez nem lehet csak is álom mert mindig olyankor álmodok rosszakat, és beugrot hogy ez csak álom emlékeztem hogy hogyan feküdtem le és onnantól bármit megtehető az álmomban nagyon jó érzés de rövid ideig tartott és csak egyszer fordult elő de szerintem ez jobb mint bármilyen drog kB 20 éve történt de még mindig tisztán emlékszek az érzésre

2017. nov. 20. 23:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy létezik tudatos álmodás. Mivel én azt kérdeztem, hogy ez az volt-e, nem azt hogy létezik-e. Mivel csak egy részét tudtam irányítani ezért nem tudom eldönteni, meg nem is tünt tudatosnak.
2017. nov. 21. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudatos álom közben nagyon könnyű visszacsúszni a normál alomba, szóval lehetett az.

Az álom célja NEM a tudatos álom, az igazából pazarlás - valószínűleg ezért történhetett így.

2017. nov. 26. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!