Mi lett a tudatos-alom.hu-val?
Figyelt kérdés
Régen tagja voltam a fórumnak, mostanában fel akartam nézni és látom, hogy teljesen eltűnt az oldal. Mi ennek az oka? Lesz/van még valahol egy (új) fórum?2017. nov. 9. 16:10
2/4 A kérdező kommentje:
Miért a kuka a méltó helye? Én nagyon hasznosnak találtam és azon a felületen keresztül értem el én magam is az első sikereimet tudatos álmodásban.
Vagy ha az ezotéria kategória zavart meg, akkor tisztázom, hogy sajnos nem találtam jó kategóriát, de egyébként ez nem valami hókuszpókusz, ez egy tudományosan is régóta kutatott, alkalmazott, bizonyított állapot, nincs benne semmi sallang, egyszerűen tisztább a tudatállapotod, miközben álmodsz és ezáltal sokkal nagyobb élménye változik az álmodás, és te magad irányíthatod, hogy mi történjen.
2017. nov. 9. 16:58
3/4 anonim válasza:
Sajnos a tudatos álmodás kèrdèseket eredmènyez. Olyan válaszokkal amik nem túl fair dolgok a valóságban.
4/4 Gál Zoé válasza:
Az oldal készítője egyszer csak eltűnt nyomtalanul. Talán él még, talán nem. Egyébként lejárt a domain regisztráció és nem regisztrálták újra, azért tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!