Ma mar 4szer fordult elo hogy amire gondoltam visszahallottam tvbol, sorozatbol amit néztem pont egy idoben, kezdjek felni?
Figyelt kérdés
Ez mi lehet??? tényleg felek2017. nov. 11. 22:41
1/12 A kérdező kommentje:
egy szora
2017. nov. 11. 22:44
2/12 anonim válasza:
Ilyen velem is sokszor megesik,meg mindennap ránézek az órára pont 18:48kor...
3/12 A kérdező kommentje:
ma mar a 6. nem hiszem el..... 1.hahaha 2.mondja 3.megmenteni 4.fontos 5.fontos 6.van
2017. nov. 11. 23:13
5/12 A kérdező kommentje:
7.tortent
2017. nov. 11. 23:44
6/12 A kérdező kommentje:
Nem kitalalom. Most probalom összerakni, es gondolozok h ez egy üzenet lehet e... a szüleim meghaltak.
17/l
2017. nov. 11. 23:45
7/12 anonim válasza:
Van, történt, stb. - ezek kb a leggyakoribb szavak közé tartoznak. Valószínűleg összerakod a mondatokat előre a fejedben, nem kell hozzá semmi nagy képesség, csak tudni kell magyarul...
8/12 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni hogy kérdezek és a tv-ben válaszolnak rá :D :D
9/12 anonim válasza:
"amire gondoltam visszahallottam tvbol, sorozatbol amit néztem pont egy idoben"
Ha 'pont egyidőben' hallottad vissza, akkor em a gondolataidat ismételte a TV, hanem kikövetkeztetted magadban a ugyanazokat a mondatodat.
Aztán meglepődve jöttél rá, hogy 'jé, pont erre gondoltam"!
.
MOSTANI gondolataid nem tudod VISSZAhallani előre felvett, régebbi szövegből.
10/12 anonim válasza:
Nem nem üzenet, ne foglalkozz ilyen butaságokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!