Mai nap barátommal közösültünk és csak kétszer dugta be védekezés nélkül de én egyből 20-30 másodperc után én kihuzattam belőle és pont mára várnám a menstruációmat. Kedzjek félni?
már megint mennyi bunkó ember...
n aggódj, nagyon pici az esély, hogy becsúszott volna egy baba. de ezentúl ne engedd, hogy csak úgy dugdossa gumi nélkül
Hogy tényeket is kapj. Amit csináltatok megszakított közösülésnek hívják, és nagyon rossz hatékonyságú. Nem érdekes hogy stopperel méritek-e hogy fél perc vagy sem. 100ból kb. 35 nő teherbe esik ilyen "védekezés" mellett. elmélet: [link]
A menstruáció napján ritkán van ovuláció, de nem kizárt! Nincs biztonságos nap egy ciklusban, hacsak nem vagy a tested szakértője (ovu tesztek, nyák figyelése, hőméréssel kombinálva, stb. de nem tűnsz profinak, ne haragudj).
Ahhoz, hogy ne kockáztass, egyet jól jegyezz meg: Pénisz vagy ondós tárgy, kéz, stb. hüvelybe nem kerülhet védekezés nélkül! Soha! Egy mp-re sem! A saját érdekedben!
Védekezési módszerek:
én is kedves vagyok egyébként, csak az idiótákat nem bírom :D
első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!