Aki nem hisz mi a fenének ír ebbe a témakörbe?
Elegem van azokból,akik szkeptikusok és mindjárt hülyének nézik,bunkóznak a másikkal akinek problémája van és nem mer senkit megkérdezni,csak itt,vagy egy történetet szeretne megosztani másokkal és véleményt kikérni.
Amugy meg akivel nem történt még ilyen egyszer min.ugyis fog...
És ne írjatok ha csak kötekedni akartok!!!!!
21:46:
SEHOL nincs kiirva, hogy "az ezoteria temakorben az az elfogadott nezet, hogy a szellemek leteznek", szoval szerintem nyugodtan idejohetek, es az nem idepofatlankodas.. Csak marhara nem birom, amikor a tizeneves lanykak itt pattognak, hogy uristen BECSAPODOTT az ajto mikozben persze ajto-ablak nyitva, kint orkan ereju szel de TUTI szellem volt, es mondjuk en felhivom a Huzatra, mint az ajto es a falak hajlasszoget befolyasolo tenyezore a figyelmet, erre meg neki all feljebb, hogy "rohadt szkeptikus huzz innen". Miert nem magyarazhatok meg valamit racionalis eszervekkel?
Utolsó: te normális vagy? Ki beszélt itt ilyenekről? Sztereotípia....a f@szom ki van ettől!
mellesleg 23/F
Utolsó előtti:
Mégis ki kérte az ilyen önjelölt okostojások segítségét itt?
Mert én biztos nem, és ahogy látom már sok sem örülnek a sok belepofátlankozós válasznak.
Én a helyedben inkább azon gondolkoznék el, hogy mi a különbség a Vallás és a Valláskritika téma között.
Ez Ezotéria, nem pedig Ezotériakritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!