Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki képes megtartani a jó...

Valaki képes megtartani a jó érzéseket egész nap? A rezgésszámát?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hogyan?

Milyen dolgok törtènnek veletek? Milyen èletet èltek?

2017. okt. 22. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
A rezgésről rossz fogalmad van. Nem vagy tisztába vele. A rezgésszám a frekvencia a saját vibrációnk azaz energiáink egyensúlyát jelenti . Szóval ha mondjuk meditálsz közbe jó energiák jönnek vibrációk. A rezgésszámunk nincs olyan . Csak rezgés . Negatív vagy pozitív töled függ miben cselekszel és hogyan döntesz a sorsodban lévő helyzetekben. De emellett még számos fogalmat és dolgot nem tudsz ami egy felemelkedéshez vagyis ébredéshez szükséges . Tudom hihetetlennek hangzik meg mintha buddha mondaná ezeket de Buddha igazi szándéka mindig az volt hogy az embereknek segitsen és tanitsa ezeket. Csak viccet csinálnak.mindenből a kormányzatok a földön..hamis és vicces ezért van lézezik a becsapás, a manipulálás és egyéb információ eltussolás. Én csak segitek felnyitni a szemedet ebben hogy miért csak fél infóból irtál hogy rezgésszám. Ha akarsz még valamit tudni meg mindent változni akarsz irhatsz nekem privátba . 19F
2017. okt. 22. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Jöhet mèg komment.
2017. okt. 22. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Nyitottnak kell lenned mindenre ami előjön belőled.

Ha nem éled meg a számodra kellemetlen érzéseket be fogsz dugulni és a kellemesek sem fognak jönni.

Nem úgy kell megvilágosodni, hogy úgy csinálsz mintha az lennél!

2017. okt. 22. 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben semmi misztikus nincs. Egyszerű pszichológia. Najó azt nem tudom, hogy legetsèges, hogy a szomszèd faluból marinèni akit mèg soha nem láttam, feltart aztán találkozok egy szèp lánnyal aki estère az enyèm lesz. Az ilyenek többek a pszichológiánál. Ja meg, hogy nyerek sorra szerencsejátèkon. Ezt sem lehet pszichológiai alapon megmagyarázni. Lehet a tudomány van elcseszve. Nem tudom.
2017. okt. 22. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első kommentelő semmit nem tud az egészről.

"A rezgésszám a frekvencia a saját vibrációnk azaz energiáink egyensúlyát jelenti "

Rezgésszám = Rezgéseidnek a száma. Minél nagyobb a rezgésszám, annál jobb.

"ha mondjuk meditálsz közbe jó energiák jönnek vibrációk."

Ennek a mondatnak sincs értelme.

"A rezgésszámunk nincs olyan ."

??

" Negatív vagy pozitív töled függ miben cselekszel és hogyan döntesz a sorsodban lévő helyzetekben."

Nem. Érzelmektől, gondolatoktól függ milyen a rezgésszám. Gyilkolhatok 100 embert is, akkor sem csökken a rezgésszám ha közben nem gondolok negatívat és pozitív érzelmek vezérelnek.

"De emellett még számos fogalmat és dolgot nem tudsz ami egy felemelkedéshez vagyis ébredéshez szükséges ."

Te nem tudsz semmit sem.

Az ébredéshez nem kell fogalmakat tudni, saját magadat kell megértened, megnyitni magad, stb. Nem iskolában vagyunk, hogy lexikális tudás kell.

"Tudom hihetetlennek hangzik meg mintha buddha mondaná"

Baromságnak hangzik az egész, mert az is. Fogalmad sincs az egészről amit írsz, csak valahol olvastad ezeket és félreértelmezted, és fel sem fogod mi az amit írsz.

"..hamis és vicces ezért van lézezik a becsapás, a "

Nem tudsz egy normális mondatot leírni sem, sem értelmezni. Mégis arról beszélsz, hogy segítesz másoknak felnyitni a szemét? Lépj ki az álomvilágodból, egy agyhalott vagy.

A kérdésre válaszolva..

Igen, meg tudod tartani, én nálam is előfordult már ez jópárszor, és ismerek olyat aki évek óta megtartotta, és kb. folyamatos orgazmusként éli le az életét.

Vonzás törvényének olvass utána, Abraham Hicks-nek is, ők ezt nagyon alaposan elmagyarázzák.

Tudatos gondolkodással lehet ezt elérni, amikor megtanulod irányítani a gondolataid, azzal pedig az érzelmeid, mindig jól tudod magad érezni.

Nem számít mi történik. Történhet szörnyűség is velem, én azt akkor is jónak láthatom, és míg mások traumának élik meg én élvezetként élem meg.

Nem az számít, milyen életet élünk.

Az ésszerű kérdés az lenne: Hogy gondolkodtok?

2017. okt. 22. 15:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. okt. 22. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy is hozzá lehet állni hogy nincs benne misztikum , Akkor is igaz amit leírtam...!!!

2017. okt. 22. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

"Valaki kèpes megtartani a jó èrzèseket egèsz nap?" Igen. "A rezgèsszámát?" Igen.

"Ha igen akkor hogyan?" Rendszeres stresszmentesítő gyakorlatokkal. Nem most kezdtem a szakmát :) Plusz létezik külön technika arra, h "leszigeteld magad" a téged körülvevő kollektív tudattól. H autonóm maradhass.

"Milyen dolgok törtènnek veletek?" Olyanok, amint minden emberrel, aki összhangban van a Dharmájával. "Milyen èletet èltek?" Kívülről nézve szerint uncsi, belülről nézve kreatív. De semmi különlegeset ne gondolj.

A rezgésszámod megtartását úgy képzeld el, ahogy a rádió beállítását: az éterben nagyon sok adó adását foghatod, bármelyik bejön, rajtad múlik, melyikre állítod a keresőt. Ha elállítódik, korrigálod. Ja, és stresszmentesítés nélkül nem igazán lesz eredményed.

2017. okt. 22. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!