Miért érzem úgy, hogy van gyermekem?

Meg fogod kapni amire vágysz , hidd el .
Azt szerettem volna mondani h dolgozz ovónõként , kamatoztasd ezt szakmában, a gyerekszeretetet.
De ezek szerint hamarosan útban van a saját gyerek .
Nem olyan könnnyu a gyerekneveles , mint ahogy kinéz , a szomszédnál peldaul .
Just sayin 😂

A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy előző életedből hoztál emlékeket. Szerintem az előző életedben volt valami gyerekkel (saját gyerekeddel) kapcsolatos, meghatározó élményed, mely kivetül a mostanira is. Valami olyasmi történhetett akkor veled, ami most feltétlen arra kényszerít, hogy gyereked legyen.
Persze ez a valami számos féle lehet, csak egy szélsőséges példát had ragadjak ki: akkor elrabolták a gyermeked, amit esetleg figyelmetlenséged is okozhatott, s mély bánatodban azzal emésztetted magad, hogy mindenképpen, mielőbb szeretnél újra gyermeket s nem elkövetni a múlt hibáit. A lelked erre emlékszik, s azért vágyik most annyira rá.
Újra hangsúlyoznám azonban, ez csak egy kiragadott példa. A lényeg az, hogy ez az érzésed, előző életedre vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!