Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy van...

Miért érzem úgy, hogy van gyermekem?

Figyelt kérdés
Az egész a saját gyerekkoromban kezdődött. Folyton azt mondogattam, hogy elrabolták a gyerekemet. Még ovis és kisiskolás koromban is sokat beszéltem gyerekekről. Majd 1-2 évig szünetelt a dolog de már olyan 12 éves korom körül jött egy érzés vagy gondolat, hogy "muszáj" gyereket szülnöm és nevelnem. Évek óta azt érzem, hogy nekem már van gyerekem, pedig nincs és nem is volt. A gyerekek hamar megbarátkoznak velem és jól kijövök velük, olyan mintha értenék hozzájuk pedig tényleg semmi nem köt a gyerekekhez, kivéve ez az érzés. Ami valójában igen jó érzés. Néha beszélgetek a leendő gyerekemmel és néha komolyan elhiszem, hogy a gyerekemhez beszélek. Nem vagyok őrült :D gyakran elképzelem magunkat. Tényleg olyan mintha már lenne de sajnos még nincs. Nagyon vágyunk rá. A párommal hónapok óta próbálkozunk de sajnos még nem jött össze.
2017. szept. 27. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg fogod kapni amire vágysz , hidd el .

Azt szerettem volna mondani h dolgozz ovónõként , kamatoztasd ezt szakmában, a gyerekszeretetet.

De ezek szerint hamarosan útban van a saját gyerek .

Nem olyan könnnyu a gyerekneveles , mint ahogy kinéz , a szomszédnál peldaul .

Just sayin 😂

2017. szept. 27. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos Gobelin vagy, mert tudtommal azok nőnek olyan gyorsan. Gondolom, míg az oviban más gyerekek legoval építkeztek, te már beléptél a pubertás korban. 12 évesen már szellemileg testileg nő voltál. Az is lehet van egy-két gyereked odakint valahol. B)
2017. szept. 27. 21:21
 3/4 thoomas26 ***** válasza:

A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy előző életedből hoztál emlékeket. Szerintem az előző életedben volt valami gyerekkel (saját gyerekeddel) kapcsolatos, meghatározó élményed, mely kivetül a mostanira is. Valami olyasmi történhetett akkor veled, ami most feltétlen arra kényszerít, hogy gyereked legyen.

Persze ez a valami számos féle lehet, csak egy szélsőséges példát had ragadjak ki: akkor elrabolták a gyermeked, amit esetleg figyelmetlenséged is okozhatott, s mély bánatodban azzal emésztetted magad, hogy mindenképpen, mielőbb szeretnél újra gyermeket s nem elkövetni a múlt hibáit. A lelked erre emlékszik, s azért vágyik most annyira rá.

Újra hangsúlyoznám azonban, ez csak egy kiragadott példa. A lényeg az, hogy ez az érzésed, előző életedre vezethető vissza.

2017. szept. 28. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami ez előző élettel lesz.
2017. szept. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!