#20 Én válaszoltam csak biztos elkeveredett. Én vagyok az, hisz ismersz.
2017. szept. 1. 20:11
22/32 anonim válasza:
Hát ha elkeveredett, akkor küldjél még egyet. ;)
2017. szept. 1. 22:56
23/32 anonim válasza:
Én sem hinném hogy te vagy az igazi az egész válaszok amiket írtál teljesen mások más hogy fogalmazol stb olyan mintha vissza fejlődtél volna nyelvtanilag meg egy kicsit chinin lettél egyszersem irt olyant hogy Belzebub vagy mephisto vagy ki akiről eddig csak a marvelben hallodtam... Javítsatok ki van ilyen démon mert azt tom hogy nephytis van szoval jah furcsa más írásos van mint előzőleg ha te vagy ha nem
2017. szept. 2. 00:17
24/32 anonim válasza:
Várhatók srácok Lucifer nem kötő jel nélkül írta a nevét gondolkozzunk lucifer666 vagy lucifer-666 ???
2017. szept. 2. 00:18
25/32 anonim válasza:
Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:
Ugyan már...mindig kötőjellel írtam. Hmm...amúgy észrevettem, hogy bekékült a fehérsor a nevemnél. Valami programhiba lenne? Kiküldtem a privátot, de nem tudom mikor érkezik meg, aztán meg figyelni kell a postaládát, mert valaki elcsórja a végén. No, meg tudtommal az emberek változnak, szerény személyem meg abban a korban van, amikor a kapuzárási pánik szokott kötődni.
2017. szept. 2. 11:29
26/32 anonim válasza:
látod erröl beszélek a változás oké de teljesen ki fordutltál az akkori beszéd stílusból már ha igai vagy mert ha pl törlöd a fiokot akkor ugyan ugy csinálhatsz arra a névre
2017. szept. 2. 11:41
27/32 anonim válasza:
Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:
Mondom kapuzárási pánik. Nincs más magyarázat. A fiókommal nincs semmi, de a polcom elszakadt.
2017. szept. 2. 12:14
28/32 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire hülyék? Üzeneteid->új üzenet küldése-> beírjátok a címzettnek a nevét.
Én nem mondom, hogí üzenjetek neki, mert serintem nem kíván közszerepelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!