Hová tűnt Lucifer666?
Figyelt kérdés
Remélem nincs semmi sértő a kérdésben ,vagy kifogásolható.Csupàn érdekelne.2017. aug. 28. 22:39
12/32 anonim 

válasza:

Vège a nyaralásnak, kicsit nèha ki kell mozdulni otthonról de egy idő után mindenkinek homvágya lesz. Már a pokolban oszt lapot újra. Elvan intèzi a dolgait, fingatja a buta embereket.
13/32 anonim 

válasza:

Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:
Sajnálom, hogy eddig nem írtam, de megvagyok fázva *köhög köhög * figyeljetek, ha lesz időm felgyógyulni írok majd ismét *köhög köhög * addig viszont kitartást és minden jót kívánok barátaim!
14/32 anonim 

válasza:

13-as, ha Lucifer megtudja, hogy itt imitálod meg kifigurázod, akkor a pokol lassú tüzén fog omlósra sütni, és az Anonim Ördögök Klubja következő ülésén te leszel a főfogás!
15/32 anonim 

válasza:

Figyelj, én nem félek magamtól. Vannak nálam ijesztőbb figurák is, mint Belzeebub vagy Mephisto. A pokol nem ijeszt meg sem a kannibalizmus.
16/32 anonim 

válasza:

Valaki zaklat engem privátban, mert nem hiszi el, hogy én én vagyok, azaz: Lucifer a sátán kegyeltje.
17/32 anonim 

válasza:

Amíg nem írsz vissza, bizonyítván hogy te vagy az, ezt senki nem fogja elhinni neked.
18/32 anonim 

válasza:

Elvitte az ördög, ahogy megeggyeztek...:XD.
19/32 anonim 

válasza:

#12 Higgyetek nekem, nem csaplek be titeket. Soha nem tennék olyat.
20/32 anonim 

válasza:

Akkor miért nem válaszolsz a privát levelemre? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!