Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik ezek a furcsa hangok?

Mik ezek a furcsa hangok?

Figyelt kérdés

A telefonommal meg próbáltam felvenni ezeket a furcsa hangokat és mindig tele van minden ezekkel a hangokkal.

Nem is kell hozzá a tökéletes csend, mert pl én hallom hogy, a kertben vinnyognak a kis bogarak de azt pl a telefon már nem veszi fel.

És folyamatosan ez van 5 felvételből 4ben biztos hogy valami ismeretlen eredetű hang megszólal :S

2017. aug. 23. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem a tücsköket hallod? Xd furcsa bogarak . Hang. Max filmekbe van ilyen ijesztő bogaras dolgok.
2017. aug. 23. 05:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy azt a telefon már nem veszi fel de minden mást meg felvesz.
2017. aug. 23. 09:39
 3/7 melabe válasza:
26%

A FURCSA HANGOK SZELLEMEKRE IS UTALHATNAK AKIK ITT RAGADTAK. VAN E HALOTT ISMERŐSÖD, VAGY CSALÁDTAGOD?

LEHET HOGY VALAKI AKI NAGYON KÖZEL ÁLLT HOZZÁD ITT RAGADT ÉS MÉG DOLGA VAN A FÖLDÖN HALÁLA UTÁN IS.

2017. aug. 23. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:

3 nem ez teljesen véletlenszerű és lehet érteni hogy mit beszélnek. Volt olyan is, hogy valami furcsa zenét vettem fel.

Senki se hallgatott a környéken zenét.

2017. aug. 23. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Furcsa hangok, amit a telefon nem vesz fel csak te hallod...értem, asszem megvan a diagnózis, de nem hiszem, hogy tetszene. ( '^̮^)
2017. aug. 23. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Neeem nemérted
2017. aug. 24. 10:42
 7/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Amikor horgásztam, és le lett videózva egy hal. A videó végén volt egy furcsa hang. Ami nem volt hallható videózás közben. Olyan mint ha egy nő torzítva suttogott volna valamit ismeretlen nyelven. Vagy nem tom. Minden esetre eléggé beszartam.
2017. nov. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!