Melyikbe hiszel vagy nem hiszel illetve melyiket tartod tutinak melyiket nem? (bővebben lent! )
-kártyajóslás (tarot,cigány...stb...)
-kávézaccból
-ing
-stb.....
-INDOKOL MEG MÉRT HISZEL BENNE ILLETVE MÉRT TARTOD TUTINAK VAGY MIÉRT NEM.....
Én pedig a lézerkabátban és a légó oktatásban. (Aka. Voga-Turnovszky.)
Ebből látszik, hogy egyikben sem, amiket felsoroltál, sőt alapvetően tartom szamárságnak a jóslást. Miért? Mert a jövő kifürkészhetetlen, és nem a tökéletlenségünk miatt, hanem a kvantumelméleti határozatlansági relációk miatt. Ugyanakkor az igaz, hogy különféle eseményeknek más és más a bekövetkezési valószínűségük. Pl. amikor megnyomom a "Válasz elküldése" gombot, számítok rá, hogy mondjuk 20 másodpercen belül ez a szöveg meg fog jelenni az oldalon. Arra már kevésbé számítok, hogy kapok egy e-mailt, hogy nyertem a lottón 2 milliárdot. Tehát a jövőbeli események bekövetkezésének valószínűségét kutatni lehet és szabad is, de nyilván nem a kávézaccba belemagyarázott alakzatok fogják megmondani a frankót.
A kártyajóslásban hiszek, de még nem csináltattam, pont e miatt. Szeretem nem tudni előre, mi lesz. Majd lesz valahogy, ez az én életfelfogásom.
Illetve a megérzésekben, esetleg ún. jelekben. Amiket a sors az utamba. Remélem, érthető voltam, ha nem, bocs. Mostanában azt sem tudom, hol állnak a gondolataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!