Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyikbe hiszel vagy nem...

Melyikbe hiszel vagy nem hiszel illetve melyiket tartod tutinak melyiket nem? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

-kártyajóslás (tarot,cigány...stb...)

-kávézaccból

-ing

-stb.....

-INDOKOL MEG MÉRT HISZEL BENNE ILLETVE MÉRT TARTOD TUTINAK VAGY MIÉRT NEM.....

2010. máj. 25. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
én a zánkai kancsófröccsben hiszek.
2010. máj. 25. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én pedig a lézerkabátban és a légó oktatásban. (Aka. Voga-Turnovszky.)

Ebből látszik, hogy egyikben sem, amiket felsoroltál, sőt alapvetően tartom szamárságnak a jóslást. Miért? Mert a jövő kifürkészhetetlen, és nem a tökéletlenségünk miatt, hanem a kvantumelméleti határozatlansági relációk miatt. Ugyanakkor az igaz, hogy különféle eseményeknek más és más a bekövetkezési valószínűségük. Pl. amikor megnyomom a "Válasz elküldése" gombot, számítok rá, hogy mondjuk 20 másodpercen belül ez a szöveg meg fog jelenni az oldalon. Arra már kevésbé számítok, hogy kapok egy e-mailt, hogy nyertem a lottón 2 milliárdot. Tehát a jövőbeli események bekövetkezésének valószínűségét kutatni lehet és szabad is, de nyilván nem a kávézaccba belemagyarázott alakzatok fogják megmondani a frankót.

2010. máj. 25. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:

A kártyajóslásban hiszek, de még nem csináltattam, pont e miatt. Szeretem nem tudni előre, mi lesz. Majd lesz valahogy, ez az én életfelfogásom.

Illetve a megérzésekben, esetleg ún. jelekben. Amiket a sors az utamba. Remélem, érthető voltam, ha nem, bocs. Mostanában azt sem tudom, hol állnak a gondolataim.

2010. máj. 25. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszek ezekben, igazából nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy kártyából meg tudná valaki mondani a jövőmet. :) Persze minden lehetséges, szóval én semmi ilyesmire nem mondom egyértelműen azt, hogy ökörség. Csak nekem nehéz elhinni.
2010. máj. 25. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ingám amit időnként megszoktam kérdezni a jövő béli dolgokról. Idáig amit nekem válaszolt mind igaz volt, még az érettségi jegyeimet is megmondta, amit akkor persze nem hittem el de aztán kiderült, hogy mégis igaz. Amire meg még nem szabad tudnod a választ arra meg nem válaszol. A többi jóslásban én sem hiszek. Habár édesanyámnak egyszer kártyából jósoltak és úgy lett ahogy a nő mondta. Azért elgondolkodtató szerintem.
2010. máj. 25. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, akad pár nagyobb hacker a Mátrixban :)
2010. máj. 25. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ezen beLOLtam rendesen! :DDDD
2010. máj. 25. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
én hiszek Szent Gollam bogaras ágyékkötőjében, és a vámpírűző hagymaszeletelőben.
2010. máj. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!