Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ilyennek kéne lennie egy...

Ilyennek kéne lennie egy transz állapotnak?

Figyelt kérdés
Nemrég az történt velem, hogy este ágyon feküdve, be raktam hangszórón zenét tabletra, amit magam mellé tettem polcra, de nem is egészen zene volt, direkt ilyen meditációs relax, volt benne kongás, lenyugtattam magam, kiüritettem az elmém, nem gondoltam semmire. Pár perc múlva azt éreztem, mikor volt egy kongás, hogy az mintha szétterjedne a testemen, erőteljes bizsergést éreztem, kb a fél oldalamon, és olyan hullám szerüen terjedt a testemen, mint amikor vízbe követ dobunk és a felszínén kifelé hullámzik. Fizikailag éreztem, mintha egy tollat végig húztak volna rajtam. De az a poén, hogy alig 2-3 perc eltelte után történt, éppen hogy behunytam a szemem, elkezdtem kiüriteni a fejem és máris jött ez az érzés. Régebben próbálkoztam rendszeresen ezzel az elcsendesüléssel, meditációval, de nem éreztem kB semmit, most viszont egyből jött.. ez azt mutatja, hogy sikerült elérnem azt a szintet ami kell a meditációhoz?
2017. aug. 19. 00:09
 1/5 Jorck ***** válasza:
A meditáció közben a lényeg az elengedés. Ha ilyen tapasztalatod volt azt is jobb elengedni, nem ragaszkodni hozzá; főleg nem próbálni újból elérni. Ha jön jön, ha nem jön nem jön, ha más jön más jön. Nem szabad erőltetni. Viszont kiindulásnak jó, csak ne ragaszkodj hozzá! Azt tudom javasolni próbálkozz tovább rendszeresen, de közben ne ragadjon hozzá a tudatod semmihez. Ha jól csinálod lesznek itt még cifrább dolgok is... ;)
2017. aug. 19. 07:31
 2/5 Jorck ***** válasza:
100%
(~ Amúgy az könnyen elképzelhető hogy azért volt ilyen tapasztalatod mert már tettél energiát a gyakorlatba. Csak azt tudom javasolni folytasd rendszeresen, és meglátod mi lesz..)
2017. aug. 19. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
nem ez nem transz
2017. aug. 19. 09:47
 4/5 Duenna ***** válasza:
3-as! Akkor szerinted mi a transz?
2017. aug. 19. 10:53
 5/5 Duenna ***** válasza:
Kérdező! Igen, elérted az első szinted! Gratula! :) Gyakorold tovább, és csodálatos élményben lesz még részed!
2017. aug. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!