Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tölthetem fel csakráimat?

Hogyan tölthetem fel csakráimat?

Figyelt kérdés
Hogyan tölthetem fel a csakráimat? Segítenétek? Láttam sokféle módszert, sokkal is próbálkoztam és nem jött be annyira, láttam olyat ahol kézjeleket kell használni és még plusszba beszélni is, láttam olyat is ahol először alfába kell átmenni majd transz állapot és ott könnyebb, valahol meg azt írták, hogy csak lazulj el és kész... Na most akkor egy kérdés.. Hogyan kezdjek bele? Már egyszer megpróbáltam és semmi. Azért szeretném feltölteni a csakráimat, mert már szeretném megváltoztatni az életemet, egyszer megpróbáltam a szívcsakra meditációval, csak ellazultam és kész, viszont utána egy kicsit javult a hangulatom, ezért szeretném feltölteni őket. És kérlek ne írjatok hülyeségeket, komoly téma.

2016. júl. 29. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia

Tele van a net ilyen videókkal.

Először tisztítsd ki őket.

Ha neked jó, akkor jók az angyalos videók is utána.

2016. júl. 29. 22:04
 2/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Bár én is azt hallottam, hogy először tisztítani kellene, a feltöltéshez meg olyan helyek is kellenek. Pl. egyiptomi piramisok, Dobogókőnél, Erdélyben, Angliában vannak ilyen helyek. Én szívesen elmennék egy ilyen töltődésre...
2016. júl. 29. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Meditációval.
2016. júl. 29. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Folyamatosan célszerű meditálni (akár naponta) és az eredmény is folyamatos lesz. Pont így voltam én is a legelején, 1x v. 2x meditáltam, nagy ritkán, de semmi változás. Aztán elkezdtem figyelni, amit érzek és ha épp meditálós hangulatom volt, meditáltam, és így hosszabb idő alatt már az eredményét is érzem :)
2016. júl. 29. 23:05
 5/13 anonim válasza:
Milyen fajta meditációval kell?
2016. júl. 29. 23:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Javaslom ezt megnézni kezdetnek! :)

https://www.youtube.com/watch?v=WBbLsfFS9wo

2016. júl. 29. 23:30
 7/13 A kérdező kommentje:
És hallottam arról is, hogy vannak csakrapontok, és ezeket ki lehet nyitni, tehát pl. a kezünkön is van elvileg, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezeket kinyitni?
2016. júl. 30. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Elmész az Attila dombra
2016. júl. 30. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyílik majd magától, amikor felkészültél rá :) Meditálj :)
2016. júl. 30. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom Balázs Valéria Anamé videóit a yt-on. De személyesen is el lehet menni az Anamé központba,van csoportos /5-6 fő/,és egyéni foglalkozás is. A csoportos kifejezetten olcsó. Valamint javaslom elolvasásra,vagy meghallgatásra /yt-on hangoskönyv formájában fent van/,Balázs Valéria Anamé:Karmakiller c. könyvét!
2016. júl. 31. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!