marha vicces a két kommentelő !!
remélem, ad majd valaki használható választ is a kérdésedre, engem is érdekelne, hogy megy ez
Kimész a szabadba egy csendes helyre,ezután leülsz törökülésbe. Hüvelyk ujjad és a középső ujjad összeérinted mindkét kezeden. Közben mély levegő be... mély levegő ki. Ezt csinálod felváltva csukott szemmel, míg úgy nem érzed, hogy megüresedik a tér és az univerzum körülötted. Ha ez megvan, akkor mély levegő és miközben fújod ki a levegőt, akkor "dúdold", hogy: HÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ezt még megismétled pár alkalommal (4-5-ször), és láss csodát...kitisztultak a csakráid.
Vannak különféle módszerek. Írom a legegyszerűbbet. Kimondod hangosan, vagy magadban: Megtisztítom a gondolataimat/csakráimat/ energiatestemet atlantiszi fehér fénnyel. Ezt a fényt képzeld el, ahogy beárad a testedbe a korona csakrádon keresztül, (belégzésnél) átáramlik a testeden és a lábad alatt megy ki. Ezt párszor elismétled.
Vagy:
Megkéred Mihály arkangyalt, (akit kardal a kezében szoktak ábrázolni) hogy tisztítsa meg neked a csakráidat, és vágjon el minden negatív rezgést ami körülvesz. Illik utána megköszönni.
A második sokkal hatásosabb, fontos hogy el is hidd, hogy megtörténik. Én naponta szoktam tisztítani. Megváltozott tudatállapotban nagyon sok mindent el lehet érni. Ha érdekelnek hasonló dolgok, dobjatok privát üzit : )
- az adott csakra előtt csettintesz 7 szer
- a gyertya jól tisztítja az aurát, ha sót teszel köré akkor a negatív energiát kiszívja belőled
- megtöltesz egy cigihüvelyt zsájafűvel és bazsalikommal és madártollal legyezed körbeméssz a szobádon aztán szellőztess egy 20 perc múlva
- lehet hangokkal tisztítani
- lehet még úgy hogy elképzeled hogy egy zöld fényt beszívsz és a tenyereden kifújod át a csakrán Vagy akár zöld fény képzelsz el hogy csak átfújod a csakráidat..
Ez egy Reiki módszer
- Bruno Gröning módszere is segít az nagyon jól feltölt energiával is, kérhetsz is bármit, mert Isteni energiával működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!