12/19 anonim válasza:
Én futnék egy kört, a macskát megfürdetném, majd a káposztát lereszelném.
13/19 anonim válasza:
Van több lehetöség is, menj ki a wc-re foss egy nagyot és üritve vagy, vagy hivd fel Tihanyi Tamást, ö majd megtisztitja a csakráid :D
14/19 anonim válasza:
Az az atlantiszi fény nagyon drága?Én is tisztítanék vele.Hol kapható?
16/19 anonim válasza:
Tetszenek ezek a remek hozzaszolasok. Sok itt a hazzaerto profi, csak kapkodom a fejem. Mondjuk en maskepp tanultam de jo pap ugye holtig ...
17/19 anonim válasza:
MEDITÁLJ SOKAT! Minden más hülyeség tényleg csak ezotéria és humbug!
18/19 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés, mivel a spirituális fejlődés egyik fő tényezője a csakráid tisztítása! Minden emberben tengernyi elfojtott érzelem, trauma, feszültség, stressz van, ezektől kell megtisztulni. Ráadásul minél tisztább vagy, annál több tiszta energia is kerülhet beléd. :)
Pár módszer: sport (nem "ezós", de kiváló módszer a tisztulásra), jóga (nem csak a testtartások hanem a légzőgyakorlatok is kiválóak, sőt néha jobbak is tisztulásra).
Ha érdekel mélyebben a téma, írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!