Ma éjjel 1 környéke fele egy hangos dolog repült át a 11. ker felett. Valaki más is észlelte?
Figyelt kérdés
Hangos robajjal repült el (bár nem néztem meg mi volt az mert féltem, függöny be volt húzva. feltételezem repült a dolog)2017. aug. 8. 12:01
1/12 anonim válasza:
Ebben mi az ezotéria? Csak azért mert féltél megnézni még nem természetfeletti magyarázata lesz.
3/12 anonim válasza:
Alacsonyan szálló utas repülő. Van hogy rossz manővert alkalmaznak és véletlen alacsonyan repülnek. Tehát csak az. Vadászgép nem szállhat lakosság felett azt os max 200 km magasságban de csak engedéllyel.
5/12 anonim válasza:
Hogy valaki leírja azt is amit hallani akarsz: ez kérlek egy UFO volt és azért jöttek hogy megszállják a Földet csak előtte feltérképezték a terepet.
6/12 anonim válasza:
Így van, UFÓ volt. Vagyis nem, hiszen már azonosítottam neked. Nem földi eredetű, hanem egyenesen a Nap közepéből jött ide.
Sajnos már vissza is fordult, hogy elmesélje a napbelieknek, mennyi buta földi lény van itt.
7/12 anonim válasza:
3# Szóval szerinted a vadászgépek csak sztratoszféra (vagy inkább a mezoszféra) felett repülhetnek? Ez jó. :DDDD
8/12 anonim válasza:
Lehet a szúnyogokat irtják ott is.
9/12 anonim válasza:
A te esetedben egy UFO mivel unidentified Flying Object. Mivel te nem ismered ezért ez egy UFO. :) lehet másnak azonosított, szóval ne hangoztasd hogy ufot láttál..
10/12 anonim válasza:
Az a vonat lehetett. Csak most az új szakmáját gyakorolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!