Az normális dolog, hogy az emberek többsége boldogtalanul éli le az életét?
Ha csak én vagyok igy ezzel,akkor szóljatok rám nyugodtan.Meglátásom szerint alig nehány boldog évünk van az életbe.Az átlagos és a rosszul zárt éveink száma sokkal magasabb.Ilyen lenne az élet/életem.Hogy kellene ezen változtatni?
A párkapcsolatot neirjatok,mert nemvagyok jóképű .Szóval a hozzám hasonlóknak máshol kellene megtalalni a boldogsagot.De hol és hogyan?
Úgy tudsz ezen változtatni, hogy kimész Afrikába, aztán lehúzol 2 hetet pénz nélkül.
Utána örülni fogsz még az angol budinak meg a vajas kenyérnek is.
Ez attól függ, hogy te hogyan definiálod a boldogságot. Neked mi a boldogság? Pl, ha egy évben öt nővel lefekszel, vagy veszel egy drága autót, előléptetnek a munkahelyeden stb?
Ha elkönyveled magadban, hogy vesztes vagy és örök életedben boldogtalan leszel, akkor valószínűleg úgy is lesz. Próbálj meg meditálni.
Ha úgy értelmezzük ezt, hogy az emberek többsége szomorú-e élete nagy részében, akkor igen. Ha viszont úgy, hogy az jó-e,akkor nem. Mindenki mondja, hogy örülj annak, amid van, ne akarj többet, próbálj meg kevesebbel beérni. Megsúgom, hogy ugyanezekkel a mondatokkal nyuktatgatták a rabszolgákat, ha ki akartak törni. Én sokszor vagyok boldog(és itt kérnék mindenkit, hogy NE a hétköznapi, ugrálós-mosolygós boldogságra gondoljon. Ez inkább egyfajta belső béke, isteni nyugalom, de bárkikor ki tudok jönni belőle, ha szükséges), és privátban szívesen leírom, hogy hogyan lehet elérni, miért ilyen most a világ, stb. De mágiával kapcsolatban is szívesen segítek bárkinek.
És ezt most azért, mert sajnos muszály: megkérnék mindenkit, hogy ne offoljon, trollkodjon, ne írjon rabszolga mottókat, keresztény baromkodásokat, vagy hasonlókat!!! Kérlek!(már mindegyikből kaptam bőven annyit, hogy erősen fájjon a fejem)
Minnél kevesebb a vágyad és nem elérhetetlen célokat tűzöl magad elé, annál közelebb kerülsz a boldogsághoz!
Ha örök vágyad egy kacsalábon forgó kastély,amit jaguár őriz és Jaguárral közlekedsz, soha nem leszel boldog...!
.
A szellemi jóga alapja:
a vágytalanság szabadít meg a szenvedésektől, mert minden szenvedést a ki nem elégített vágyak okozzák.
Igen, úgy tűnik, az a normális, hogy az emberek többsége boldogtalanul éli le az életét.
A magyarázat egyszerű mindenki mindig mást akar. Nem fogadja el a jelen pillanati helyzetét, mindig mást akar.
Ha elérsz valamilyen célt időnként, akkor is mi van? Átmenetileg boldogságot érzel, ami persze rövidesen elmúlik. Miért érzed magadat boldognak átmenetileg? Azt hiszed, azért, mert elérted a célodat. Ami tévedés. Azért érzed magad boldognak, mert átmenetileg megszűnt a célod. Amint újabb célod támad - és támadni fog, mert nem fogadod el a jelen pillanati helyzetet, és mást akarsz - a boldogságod megszűnik.
Szabadulj meg a céljaidtól! Ne akarj mást, mint ami van! Azonosulj a jelen pillanati önmagaddal pillanatról-pillanatra! Garantáltan boldog leszel, ugyanis semmi nem fogja megzavarni alaptermészetedet, ami a boldogság maga.
A sok apró öröm rakja össze mozaikként a teljes képet. Minél több benne az "örömkocka", annál vidámabb az összkép.
Érdemes észrevenni az apró szépségeket. A félig teli poharat látni a félig üres helyett.
És vannak nagyon alacsony lányok is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!